Perinbaba

Podujatie Dolný Kubín

Perinbaba

Ľubomír Feldek - PREDSTAVENIE PRE DETI - ROZPRÁVKOVÝ MUZIKÁL

V rozprávkovom muzikáli Perinbaba vás budú sprevádzať príbehom lásky Jakuba a Alžbetky láskavá Perinbaba, kmotra Zubatá i veselí komedianti so svojimi kúzlami a mnohé iné zábavné rozprávkové postavy. Rodinná inscenácia v réžii Karola Rédliho s hudbou Diany Minarovičovej všetkých príjemne naladí na zimný čas. Muzikál Perinbaba je určený všetkým generáciám. Zapozerajte a započúvajte sa s nami do príbehu lásky, ktorá je silnejšia než smrť.

Upozornenie: V predstavení je použitý stroboskop a para. Predstavenie odporúčame od piatich rokov, respektíve od predškolského veku.

Námet: Bratia Grimmovci Autor: Ľubomír Feldek Úprava: Karol Rédli, Michaela Gallová Réžia: Karol Rédli Produkcia: Zuzana Mišáková Hudba: Diana Minarovičová Texty piesní: Ľubomír Feldek, Filip Ťažár Dramaturgia: Michaela Gallová Scénografia: Silvia Ďurovcová Choreografia: Veronika Morrison, Jozef Čakloš Kostýmy: Kristína Pigová, Viera Černová, Vladimír Ondrovič Svetelný dizajn a efekty: Martin Potočný Inšpícia: Michaela Gallová

od 13,00 €

Prístupnosť od 5 rokov

o 16:00


Fotografie
Podobné podujatia