PIANO BEST COVERS

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Košice

Na scéne Štátnej filharmónie Košice zaznejú hity svetovej hudby, ktoré si získali srdcia miliónov ľudí na celom svete. Špeciálne pre tento koncert bol pripravený rozsiahly program najznámejších skladieb z repertoáru: Queen, Metallica, Nirvana, Linkin Park, Guns N'Roses, Rammstein, System of a Down, Deep Purple, AC/DC, Coldplay, Lady Gaga, Michael Jackson, George Michael, Coolio, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Hans Zimmer, Nino Rota a mnoho ďalších hudobných legiend.

Pripravili sme pre vás špeciálny program "Piano & Sax", v ktorom niektoré klavírne aranžmány doplní lyrický zvuk saxofónu. Svetové hity v podaní klavíra a saxofónu nenechajú nikoho ľahostajným a vytvoria jedinečnú atmosféru.

Sólistom koncertu bude známy poľský klavirista Lukash Shubski, víťaz medzinárodných súťaží v Londýne, Taliansku, Berlíne a Slovinsku. Vystúpil na koncerte  Coldplay na Národnom štadióne vo Varšave; na koncerte  Guns N'Roses na štadióne Energa v Gdansku; na koncerte  Depeche Mode na Národnom štadióne vo Varšave; v Hale Koszyki vo Varšave; v Sky Tower vo Vroclave; a  rockových koncertoch so Sliezskou filharmóniou.  Na koncerte ho bude sprevádzať poľský saxofonista Kacper Gwiazda.

Koncert sa uskutoční 29. januára na scéne Štátnej filharmónie Košice. Začne sa o 19:00.

Vstupenky si môžete zakúpiť na Ticketportal.sk 
Meno organizátora: Alliance Art
Fotografie
Podobné podujatia