Piano Best Covers

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Turistika
Ďalšie podujatia v meste Košice
Podrobnejšie informácie: https://www.instagram.com/piano_best_covers/

Počuli ste niekedy legendárne rockové balady od Metallicy, Queen alebo hity Michaela Jacksona a Eminema v podaní živého klavíra a saxofónu? Klavírne covery slávnych hudobných diel už dlho zbierajú milióny lajkov od divákov na celom svete na Youtube, takže ak ste ešte nepočuli, ako najlepšie hity rockovej, popovej a rapovej hudby znejú na klavíri, navrhneme vám, aby ste si to pozreli a vypočuli. 

Na scéne Domu umenia v Košiciach zaznejú hity svetovej hudby, ktoré si získali srdcia miliónov ľudí na celom svete, najznámejšie skladby z repertoáru: Queen, Metallica, Nirvana, Linkin Park, Guns N'Roses, Rammstein, System of a Down, Deep Purple, AC/DC, Iron Maiden, Coldplay, Hanz Zimmer, Sting,  Michael Jackson, Ed Sheeran, George Michael, Coolio, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, a mnoho ďalších hudobných legiend.

Pripravili sme pre vás špeciálny nový rozsiahly program  "Piano & Sax. VOL.2", v ktorom  klavírne aranžmány doplní lyrický zvuk saxofónu. Svetové hity v podaní klavíra a saxofónu nenechajú nikoho ľahostajným a vytvoria jedinečnú atmosféru.

Sólistom koncertu bude známy poľský klavirista Lukash Shubski, víťaz medzinárodných súťaží v Londýne, Taliansku, Berlíne a Slovinsku. Vystúpil na koncerte  Coldplay na Národnom štadióne vo Varšave; na koncerte  Guns N'Roses na štadióne Energa v Gdansku; na koncerte  Depeche Mode na Národnom štadióne vo Varšave; v Hale Koszyki vo Varšave; v Sky Tower vo Vroclave; a  rockových koncertoch so Sliezskou filharmóniou.  Na koncerte ho bude sprevádzať poľský saxofonista Kacper Gwiazda.

Koncerty projektu Piano Best Covers v roku 2023 sa úspešne uskutočnili na pódiách filharmónie na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, a v divadle Toda v Dubaji.

Koncert sa uskutoční 14. mája na scéne Domu umenia v Košiciach. Začne sa o 19:00.

Meno organizátora: Alliance Art
Fotografie
Podobné podujatia