Piano Best Covers

Podujatie Košice

V krásnej sále Domu umenia v Košiciach vás čaká nezabudnuteľný romantický koncert, na ktorom zaznejú najznámejšie melódie od hudobných gigantov ako Queen, Metallica, Nirvana, Linkin Park, Guns N'Roses, Rammstein, System of a Down, Deep Purple, AC/DC, Iron Maiden, Coldplay, Led Zeppelin, Pink Floyd, Aerosmith, Hans Zimmer,  Michael Jackson, Coolio, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem a mnohí ďalší hudobní legendy.

Pripravili sme špeciálny program "Piano & Sax", ktorý vás ohromí jedinečnými autorskými aranžmánmi na klavír a zjemneným a lyrickým zvukom saxofónu. Zápal v srdciach a pripravte sa na úžasnú hudobnú odyseu, ktorá objaví najjasnejšie hity svetovej hudby, ktoré dobyli srdcia miliónov ľudí po celom svete.

 Piano Best Covers je nezabudnuteľná cesta cez časy a žánre, prinášajúca radosť a obdiv každému poslucháčovi.

Sólistom koncertu bude známy poľský klavirista Lukash Shubski, víťaz medzinárodných súťaží v Londýne, Taliansku, Berlíne a Slovinsku. Vystúpil na koncerte  Coldplay na Národnom štadióne vo Varšave; na koncerte  Guns N'Roses na štadióne Energa v Gdansku; na koncerte  Depeche Mode na Národnom štadióne vo Varšave; v Hale Koszyki vo Varšave; v Sky Tower vo Vroclave; a  rockových koncertoch so Sliezskou filharmóniou.  Na koncerte ho bude sprevádzať poľský saxofonista Kacper Gwiazda.

Koncerty projektu Piano Best Covers v roku 2023 sa úspešne uskutočnili na pódiách filharmónie na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, a v divadle Toda v Dubaji. 

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto hudobného večera.

Koncert sa uskutoční 23. septembra v Dome umenia v Košiciach, začiatok o 19.00 hod.

Koncert trvá 85 minút bez prestávky

Vstupenky si môžete zakúpiť na https://www.ticketportal.sk/event/Piano-Best-Covers

Link on video in YouTube:

https://youtu.be/AXdYfK39LAc

Meno organizátora: Alliance Art
Fotografie
Podobné podujatia