PIVNÉ LETO

Podujatie Snina

PIVNÉ LETO
Pridať do môjho kalendára
Varenie, Gastronómia
Ďalšie podujatia v meste Snina

PIVNÉ LETO

Milí priatelia, milovníci dobrého piva, jedla a zábavy!
S pribúdajúcimi letnými dňami sa nám naskytá jedinečná príležitosť. Posledný augustový víkend v Snine sa bude niesť v duchu PIVNÉHO LETA, ktoré sa uskutoční 25. a 26. augusta. Celá udalosť bude situovaná tak, aby bola čo najviac prístupná pre všetkých priamo v centre mesta na Námestí Centrum. Pre dospelých bude pripravený veľký výber pivných značiek z hurbanovského pivovaru.
Pre všetkých návštevníkov je prichystaný bohatý sprievodný program na pódiu, ako aj mimo neho. O zábavu na pódiu sa postará 6 kapiel. Môžeme sa tešiť na kapely ako PIŇAZI DE, SUPERSONIX, KABÁT REVIVAL, STRIGA 4EVER, S.P.L.N., MOMENT. Nezabudli sme ani na našich najmladších! Skákanie, smiech a nekončiace ich budú čakať na skákacích hradoch.
O hlad a smäd sa netreba tak isto strachovať. Pre všetkých bude okrem zlatistého moku pripravená široká ponuka drinkov. Môžeš sa tešiť na veľkú ponuku nealko nápojov, ktoré ťa potešia svojou osviežujúcou chuťou. A keď hovoríme o chutiach, priprav sa na špeciálne lahôdky, ktoré oslnia tvoje zmysly a vyvolajú tanečnú salsu na tvojom jazyku.
Ale PIVNÉ LETO je oveľa viac ako len pivná slávnosť. Je to priestor, kde sa stretávame ako komunita, kde sa spolu bavíme pri dobrom jedle a osviežujúcich nápojoch. Je to príležitosť, aby sme si užili jeden druhého, spomienky a príbehy, ktoré nám zostanú navždy.
Ozvite sa všetkým, že prišiel čas pre PIVNÉ LETO v Snine. Spojte sa s nami, aby sme spoločne napísali novú kapitolu tejto pôsobivej udalosti. Vydajme sa spoločne na výlet plný chutí, hudby a nezabudnuteľných okamihov.
Tešíme sa na vás, našich hostí, pretože vy tvoríte základ tohto pivného festivalu!
Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu programu a miesta konania. Zlé počasie nie je dôvodom na zrušenie akcie.

25. 8. O 15:00 – 26. 8. O 22:00


Fotografie
Podobné podujatia