PLES Filozofickej fakulty UPJŠ 2020

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Tanečné zábavy a plesy
Ďalšie podujatia v meste Košice

PLES Filozofickej fakulty UPJŠ 2020

Milí študenti a kamaráti,

po roku je nám opäť veľkou cťou pozvať vás na dlho očakávaný a žiadaný PLES FILOZOFICKEJ FAKULTY UPJŠ 2020. 

Ples je určený najmä pre študentov Filozofickej fakulty UPJŠ, avšak svojou prítomnosťou nás potešia aj pedagógovia, priatelia či známi.
 Roztancuje Vás DJ Jacoobsen (ktorého môžete počuť pravidelne hrať napríklad v prešovskej Ponorke) s kamarátom Dj Fricko. Práve s nimi sme zažili už nejednu párty. Moderátorkou večera bude naša kolegyňa a študentka masmediálnych štúdií - Laura Hoľanová. O krásne a nezabudnuteľné fotografie sa postará Patrisse Labant Photography a nebude chýbať ani obľúbený fotokútik od Photomat SK.  S kamerou budú pobehovať šikovní študenti z Uni TV UPJŠ. 
Tešiť sa môžete na zaujímavý sprievodný program!

Ďakujeme Filozofická fakulta UPJŠ v Košiciach za umožnenie organizovať ples a pomoc, ktorá nám bola poskytnutá.

 Ples sa uskutoční v sobotu 25.1.2020 o 19:00 v krásnych priestoroch Domu Umenia v Košiciach.
Lístok stojí 25 eur na osobu (v cene je prípitok, hlavné jedlo, džbány s vodou, fľaša vína na pár, pochutiny, polnočné jedlo). Lístky je možné kúpiť priamo na facebookovej stránke Študentská rada Filozofickej fakulty UPJŠ v Košiciach (platba je možná v hotovosti pri osobnom strenutí, ale aj prevodom na účet).
K dispozícií bude aj BAR a fajčiarsky kútik. 

POZOR - PREDAJ SPÚŠŤAME 25.11.2019 a od 1.1.2020 peniažky za zakúpené lístky nevraciame. Lístky musia byť vyplatené do decembra

Téma plesu: OSCAROVÁ NOC - veď predsa každý musí zažiariť, tak zažiar aj TY! 

Tombola: Počas večera si budete môcť zakúpiť lístok do tomboly, v ktorej nájdete veľmi lákavé ceny (kávovar, PS4, pobyty v Tatrách, letenky, poukážky atď.) - sleduj našu stránku a Instagram @srffupjs, kde budeme postupne prezrádzať ceny od našich úžasných sponzorov.
Cena tomboly je 1€. 

Študentská rada FF UPJŠ organizuje tento ples s veľkou radosťou a preto dúfame, že zabaviť sa príde čo najviac študentov a priateľov.
Veľmi sa tešíme na každého jedného z Vás a vidíme sa na parkete !

Začiatok podujatia: 25. 1. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 26. 1. 2020 3:00:00
Fotografie
Podobné podujatia