Ples ruží 2024 Ružinov

Podujatie Bratislava

Ples ruží 2024 Ružinov

Hudba: BEHAPPY | Ľudová hudba EKONÓM | DJ BETOON PRODUCTION
LOSBRADOS hudobné vystúpenie operný spevák TOMÁŠ ONDRIÁŠ | folklórny súbor EKONÓM majsterka sveta spoločenských tancov LUCIA KRNČANOVÁ + škola tanca večera formou bufetu | ochutnávka talianskych syrov a nárezov welcome drink | tombola | polnočná kapustnica. Prvý ročník Plesu ruží v Ružinove: Zábava, hudba a dobré jedlo🌹💃🕺 V histórii Ružinova sa píše nová kapitola! Blíži sa prvý ročník Plesu ruží, ktorý sa uskutoční v priestoroch Domu kultúry Ružinov, Ružinovská 28, dňa 10. februára 2024 o 20:00. Tento jedinečný večer bude sprevádzaný vynikajúcou zábavou a dobrým jedlom. Na parket vás pozýva hudobná skupina BEHAPPY, ktorá vám svojou energiou a rytmom urobí spoločnosť po celý večer. Nezabudnuteľný ľudový zážitok vám prinesie skupina Ekonóm svojim folklórnym repertoárom. Dj Betoon production vám zase rozprúdi krv v žilách nezabudnuteľnými beatmi. Hudobné vystúpenie od LOSBRADOS prinesie neopakovateľné chvíle naviac.

Večerom vás prevedie talentovaný a charizmatický moderátor Richard Vrablec, ktorý sa postará o príjemnú atmosféru a zábavu.
Počas večera bude k dispozícii bohatý bufet od Fragolino catering Fragolino Cuisine, ktorý vám prinesie chuťové orgie. Tešíme sa na vás všetkých na tomto jedinečnom plese, kde sa stretáva hudba, tanec, kultúra a dobré jedlo v jednom. Vstupenky si môžete zakúpiť na www.fragolinozabava.sk

Začiatok podujatia: 10.02.2024
Koniec podujatia: 11.02.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave
Ples ľudí s dobrým srdcom 2024
Overené podujatiePles ľudí s dobrým srdcom 2024
Koncertná sieň Reduty, Spišská Nová Ves