Polievka v Mareene

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Remeslá, Varenie, Gastronómia, Zvyky a tradície
Web organizátora:
mareena.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: +421907073368
Nápady, inšpirácie, motivácia budovať komunitu a rozvíjať jej rozmanitosť k nám mnohokrát prichádzajú zvonku. Radi by sme vám odplatili všetky tipy a podnety na rozvoj našej organizácie, a preto pokračujeme s tradíciou Polievky v Mareene. Chceme ňou vytvoriť priateľskú a uvoľnenú atmosféru, v ktorej sa vždy raz za mesiac môžete zastaviť, len tak s nami stráviť čas, nájsť spoločnosť, lepšie nás spoznať, precvičiť si s nami slovenčinu alebo sa prísť poradiť o praktických veciach, ktoré by vám pomohli s budovaním vášho života na Slovensku.

Aby sme sa k vám pripojili nielen ako hostia, polievku pripravuje naša Monika a Klára pod odborným dohľadom našej expertky na vzdelávanie (a varenie) Katky. Tentokrát si dáme šošovicovú na kyslo.

Pre kreatívne duše máme prichystanú výrobu origami dekorácií, ktorými môžete skrášliť naše komunitné centrum alebo váš domov.

Vidíme sa v stredu!

*Vstupné je dobrovoľné. (Vyzbierané prostriedky budú použité na pokrytie nákladov a realizáciu podujatí tohto typu v budúcnosti.)
__
EN
Ideas, inspiration, and motivation to build our community and strengthen its diversity often come from outside. Wanting to pay back for all your tips and feedback enabling us to develop our organisation, we're continuing with the tradition of Soup with Mareena. Once a month, you can stop by and in a friendly and relaxed atmosphere – find company, chance to practice your Slovak or ask us about practical things that would help you to establish your life in Slovakia.

This time it´s our Monika and Klára who will take care of the menu together with a sharp eye of our expert for education (and cooking) Katka. We'll serve sour lentil soup.

Creative souls can make origami decorations for our community centre or for your own home.

See you on Wednesday!

*The admission is voluntary. (The money raised will be used to cover the expenses and to support future activities of this kind.)
Meno organizátora: o.z. Mareena
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
STAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Overené podujatieSTAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Bratislava-Ružinov, Bratislava
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava