Polievkový festival

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Kultúra
Web organizátora:
www.vymenniky.sk
Ďalšie podujatia v meste Košice
Podrobnejšie informácie: vymenniky@k13.sk

Polievkové tímy prostredníctvom polievok, ktoré ich najviac vystihujú, reprezentujú svoju národnosť, kultúru, originalitu či záujmy.

7. októbra bude v areáli Kulturparku v Košiciach svoju obľúbenú alebo národnú polievku servírovať 37 tímov zložených z rodín, spolužiakov, kamarátov, neziskových organizácií, ktoré sa hlásia k národnej, kultúrnej či záujmovej menšine a svojou polievkovou sa chcú prihovoriť Košiciam.

Pripravený bude aj program pre najmenších a krst polievkovej knihy receptov z posledných dvoch ročníkov Rozmanité košické polievky, ktorú si budeš môcť kúpiť aj inými reklamnými predmetmi priamo na mieste. Okrem toho bude pre verejnosť sprístupnená výstava Daniely Krajčovej Počestní pocestní a zúčastniť sa môžeš aj Živej knižnice, kde rozpovedia svoje príbehy a zážitky živé knihy – dobrovoľníci, ktorí pomáhali na utečeneckých hraniciach.

Lístky na Polievkový festival si môžeš kúpiť v predpredaji (LÍSTKY NA POLIEVKY)  za 3 eurá (5 polievok)  do 6. októbra alebo priamo na mieste v deň konania 7. októbra za 5 eur (5 polievok).


Meno organizátora: Výmenníky
Fotografie
Podobné podujatia