POVEDZ MI talk show s Lady Vivian

Podujatie Bratislava

POVEDZ MI talk show s Lady Vivian

Milé publikum, pozývame Vás na novovzniknutú bratislavskú talk show POVEDZ MI, ktorú uvádza Lady Vivian. POVEDZ MI je talk show, ktorá sa nebojí žiadnych otázok ani tém.

Prvou, pilotnou témou sú ženy. Vivian si pozvala tri výnimočné a inšpiratívne ženy, ktoré pred Vami vyspovedá. Celým večerom nás bude sprevádzať hudobný hosť.
Talk show sa bude konať v unikátnom priestore Manifest Bohéma. Môžete sa tešiť aj na špeciálny drink večera.

HOSTIA:
Barbora Švidraňová : fenomenálna slovenská herečka, speváčka, ktorá profesionálne pôsobí na slovenskej scéne viac ako 10 rokov. Andrea Kellö Žačoková: autorka knihy SuperŽENY, vyštudovala masmediálnu komunikáciu, pracuje ako editorka v knižnom vydavateľstve. Liberty Blake Simon: šéfredaktorka magazínu FOOD, modelka, budeme sa s ňou rozprávať, ako žiť v dnešnej spoločnosti ako trans žena. Katarína Ščevlíková: slovenská speváčka, ktorá Vás pohladí zamatovým hlasom a jej vlastnou tvorbou. Lady Vivian: moderátorka večera. Vivian pôsobí na umeleckej scéne viac ako 7 rokov. Je to skúsená moderátorka, burlesque tanečnica a herečka. Je ambasádorkou projektu Body Positive Slovakia.

Doors: 18:30 hod
Talk Show: 19:00 hod Vstupné: 13 €

Fotografie
Podobné podujatia