Pravidelný SWAP hračiek a hier

Podujatie Trnava

Pravidelný SWAP hračiek a hier

Chcete potešiť svoje deti hračkou či hrou? Na SWAP-e nájdete širokú ponuku hračiek a hier za symbolické príspevky 1-3€ za kus. Vaše symbolické príspevky putujú na podporu aktivít nášho občianskeho združenia SaUvedom.

Pravidelný SWAP hračiek a hier prebieha v sobotu, od 10:00 do 12:00 v priestoroch Baterkárne (Starohájska 1), kde si môžete dať aj rannú kávu

Ak máte doma hračky či hry, ktoré už nevyužívate, teraz je ten správny čas priniesť ich k nám! Dôležité je, aby boli čisté, funkčné a zároveň neboli poškodené. Z hygienických dôvodov neprijímame plyšové hračky. Nezabúdajte, že maximálny počet hračiek a hier, ktoré môžete priniesť je 10 ks.
Dajte šancu kúskom z druhej ruky a spravte radosť sebe, peňaženke a v neposlednom rade i planéte! Tešíme sa na vašu návštevu.

Čo je to SWAP?
Vo svete pre ktorý slovíčka ako “materializmus“ a “fast fashion“ nie je nič nové musíme hľadať nove spôsoby ako nosiť a nevyhadzovať staré veci. Práve takéto aj naše jedinečné swapy tomu dopomáhajú. Od najnovších trendov až po jedinečné kúsky, si môžete vybrať oblečenie a doplnky, ktoré budú práve pre vás „nové“. S prvý pojmom Swapu sme sa mohli stretnúť v roku 1970 a dneska je jeho cieľom dostať do obehu stále využiteľné oblečenie, hráčky, knihy a domáce potreby. Dôležitým zámerom z dlhodobého hľadiska je znížiť konzum po túžbe niečoho nového. Okrem iného je to jedinečná príležitosť aj práve pre vás sa stretnúť s ľuďmi, ktorý majú rovnaké zamýšľanie ako aj vy

O 9:00 – 11:00

Fotografie
Podobné podujatia