Príbeh rytiera

Podujatie Dolný Kubín

Príbeh rytiera

Jarmočné divadlo o rytierovi hľadajúcom to najobyčajnejšie ľudské šťastie. Putuje cestou-necestou až prichádza na zámok, kde býva krásna princezná. Jej priazeň si však musí získať svojim umom, ale i chrabrosťou a odvahou v rytierskom turnaji. A či to šťastie skutočne nájde? Presvedčte sa na vlastné oči.
Ako kedysi prichádzali na jarmoky komedianti baviť svoje obecenstvo, tak aj herci Teátra komika kočujú so svojím divadlom, ktoré si vezú na drevenej rikši z mesta do mesta, zo zámockých nádvorí na tradičné jarmoky či dobové rytierske slávnosti. V predstavení dvoch potulných komediantov sa prelínajú prvky komediálneho divadla, kaukliarstva a ľahkej akrobacie. Herci Adrián Ohrádka a Roman Mihálka si dokážu získať divácku priazeň svojim žonglérstvom, interaktívnou hrou s divákom a nečakanými gagmi.

Účinkujú: Adrián Ohrádka a Roman Mihálka
Kostýmy: Alexandra Stanková, Alena Trungelová Scéna: Adrián Ohrádka, Roman Mihálka, Marek Vnučko Hudba: Roman Mihálka, Adrián Ohrádka Výtvarná spolupráca: Alexandra Stanková, Dagmar Janišová Réžia: Roman Mihálka a Adrián Ohrádka V PRÍPADE NEPRIAZNIVÉHO POČASIA SA PREDSTAVENIE USKUTOČNÍ V MsKS.⛈️

Začiatok podujatia: 11.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia