Puding pani Elvisovej & The Curly Simon

Podujatie Košice

Puding pani Elvisovej & The Curly Simon

Puding pani Elvisovej & The Curly Simon 21.7.2023 v Kasárňach Kulturpark, Košice.

Leto v Kulturparku prinesie OPEN AIR dvojkoncert košickej skupiny Puding pani Elvisovej (PPE) a speváka, textára a hudobného producenta The Curly Simona. Vystúpia na veľkom pódiu v areáli Kasární/Kulturparku.

Puding Pani Elvisovej (PPE) je slovenská elektro-indie-popová kapela v zložení Sylvia „Slivka“ Menyhertová (spev), Miloš Rabatin (bicie), Peter „Pino“ Ungvölgyi (klávesy) a Viliam Lauko (basgitara). V roku 2021 skupina vydala svoj nultý album „Mohérpop“, ktorý mapuje obdobie ich začiatkov a prináša kolekciu doteraz nevydaných EP a rádiových singlov. V súčasnosti pripravuje nový album, z ktorého si niektoré skladby budete môcť vypočuť naživo na koncerte počas Leta v Kulturparku.
The Curly Simon je spevák, textár a hudobný producent z Bratislavy. Svoje hudobné pôsobenie začal v roku 2016 ako spevák kapely Don’t Trust Butterflies. V roku 2019 vydal svoje sólové EP ''Moon Boy''. Pesnička Muse bola veľmi úspešná a získal aj ocenenie objav roka. V roku 2020 vydal s Matejom Turcerom svoj debutový, žánrovo rozmanitý album ‘’Things We Don’t Say’’. Táto spolupráca trvá dodnes a vzišlo z nej ďalšie EP “Keď sa stmieva“ a očakávame aj ďalší štúdiový album.

19:00

Začiatok podujatia: 21.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia