Rajecká Anča 2023

Podujatie Rajecké Teplice

Rajecká Anča 2023

Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina aj tento rok organizujú obľúbené podujatie Rajecká Anča. Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť previezť sa historickými vozňami M131.1443 a M 152.0160, ktoré budú premávať 12. a 13. augusta dvakrát denne zo Žiliny do Rajca a späť. Atmosféru vo vlaku skvele doplnia zamestnanci Považského múzea v dobových kostýmoch.
Na zastávke v Rajeckých Tepliciach na vás čaká prehliadka Múzea dopravy s rôznymi interaktívnymi prvkami. Najmenších účastníkov potešia tvorivé dielne na peróne. „Tento rok sme pripravili špeciálny bonus v podobe zvýhodneného balíka, ktorý obsahuje okrem samotnej jazdy aj vstup do Múzea dopravy. Bude možné ho kúpiť len v predpredaji na www.pmza.sk. Cestujúci tak dostane komplexnú službu vrátane miesta vo vozni a tiež program v Rajeckých Tepliciach. Samozrejme, nechali sme aj možnosť kúpy jednosmerného lístka hotovosťou priamo vo vlaku a individuálne trávenie voľného času so zľavou na vstup do múzea,“ približuje historik dopravy Peter Šimko.
Obyčajné cestovné
jednosmerný lístok: základný 4 €, zľavnený 2 € (deti do 3 rokov zadarmo)
zľava na prehliadku do Múzea dopravy, tvorivé dielne pre deti
platba v hotovosti pri nástupe bez rezervácie miesta
Zvýhodnený balík:
základný: 10 €, zľavnený 5 € (deti do 3 rokov zadarmo). V cene:
spiatočný lístok Žilina - Rajec
vstup do Múzea dopravy v R. Tepliciach
tvorivé dielne pre deti.
Objednávajte cez https://pmza.sk/obchod
Cestujúci so zakúpeným zvýhodneným balíkom budú prepravení prednostne. Zvýhodnený balík platí na ktorýkoľvek vlak (jedna jazda v jednom, jedna v opačnom smere).
Pôvodne avizovaná jazda na historickom koči sa neuskutoční. Ďakujeme za pochopenie

12. 8. O 9:30 – 13. 8. O 16:30


Fotografie
Podobné podujatia