RAP & POP SYMPHONY

Podujatie Košice

RAP & POP SYMPHONY

Vážení milovníci hudby, predstavujeme vám nezabudnuteľný koncert "Rap & Pop Symphony". Objavte jedinečné spojenie rapu a popu v podaní virtuózneho Alliance Orchestra. V programe koncertu si vypočujete špeciálne vytvorené symfonické aranžmány slávnych hitov z repertoáru: Eminem, Coolio, Black Eyed Peas, Rihanna, Coldplay, Imagine Dragons, Beyonce, Adele, Dr.Dre, Lady Gaga, Billie Eilish, Christina Aguilera, Sting, Roxette a mnohých ďalších. Špeciálne pre vás sme pripravili veľký program, v ktorom okrem spomínaných interpretov zaznejú aj orchestrálne verzie legendárnych skladieb "Zombie", "It`s Raining Men", "Beggin", "I Will Always Love You" a samozrejme "Don`t speak". Pripravte sa na koncert plný nostalgie a príjemných emócií.

Tento večer vám na pódiu zahrajú talentovaní hudobníci z Alliance Orchestra, ktorých skladby doplní lyrický zvuk gitár a rytmickej perkusie . Špeciálnu príchuť koncertu dodajú pozvaní vokalisti, ktorí svojou energiou vytvoria romantickú atmosféru plnú nezabudnuteľných dojmov a pozitivizmu.

Koncert sa uskutoční 21. 4 na pódiu Domu umenia v Košiciach so začiatkom o 19:00.
Nenechajte si ujsť príležitosť vychutnať si toto jedinečné hudobné podujatie a zachytiť spomienky na neuveriteľnú cestu legendárnymi rapovými a popovými hitmi.

19:00

Začiatok podujatia: 21.04.2024
Fotografie
Podobné podujatia