Raslavický pedál 2020

Podujatie Raslavice

Raslavický pedál 2020

Raslavický pedál (cyklopreteky v  Šariša) sú historicky prvé cyklopreteky so štartom a cieľom v malebnej obci Raslavice. 

Účastnícka medaila ?, účastnícke tričko ?, finančné ceny ? v každej kategórií.

Čím sú naše ? preteky ? výnimočné ? ... Sme jeden z mála pretekov na Slovensku, kde každý jeden účastník dostane účastnícku medailu, účastnícke tričko, víťazi finančné ceny a široký úsmev ? po prejazde cieľovou páskou. Preteky sa minulý rok konali prvykrát a svojou účasťou 182 pretekárov prekvapili nejedného štartujúceho ?. Hneď na prvom ročníku sme zaznamenali aj zahraničných pretekárov, takže Raslavický pedál sa radí k medzinárodným ❗️ pretekom ❗️. O kvalite pretekov svedčí aj fakt, že víťazom sa stal Český pretekár Karel Hartl, ktorého mnohí poznajú. ??

Ďalšou výnimočnosťou sú detské preteky, ktoré sa konajú v priestoroch prírodného amfiteátra. Cieľom organizátorov Raslavický pedál je oživenie daného regiónu, ktoré disponuje nejednou atrakciou. V neposlednom rade o utužení dobrých vzťahov medzi cyklistami a zdravou rivalitou??, kde tí najlepší bojujú o zaujímavé finančné ceny.?

Začiatok podujatia: 13. 9. 2020 10:00:00
Koniec podujatia: 13. 9. 2020 19:00:00
Fotografie
Podobné podujatia