RAVE Culture w/ The X & Dekel

Podujatie Žilina

RAVE Culture w/ The X & Dekel

Východniarska úderka RAVE Culture crew prinesie v sobotu 20.08. do Žiliny veternú smrsť plnú lámaných beatov a energických setov. Asistovať im budú doma notoricky známi The X a DEKEL.

Prevedú vás spolu selekciou toho najlepšieho zo všetkých drum and bassových subžánrov a nebudú chýbať ani lahôdky ako jungleterror, uk bass, grime a vedzte, že ich nezastaví ani hranica 200 bpm. Pamätajte dušičky, v búrke sa tancuje najlepšie...

RAVE Culture

Flipologic
je spojenie dvoch DJ-ských projektov Tripologic a Fliper do jedného. Nováčik a veterán spojili sily, aby vám naservírovali celú škálu žánrov od deepu cez neurofunk, jump up až po tekno.

FAYES
sa začala venovať DJingu v októbri 2015 a odvtedy si stihla zahrať s top menam slovenskej bassovej scény ako Konex, Inkwall, Komander Ground či Upraiser. Jej sety sú zásadne pestré a multižánrové. Na Slovensku je priekopníčkou basshousu a jungleterroru, avšak na párty pravidelne vytiahne vychytávky ťažkého kalibru zo sveta trapu, grimeu, elektra a množtva nedefinovateľných bass štýlov.

acid
Mladý 18-ročný DJ sa ku svojej vášni dostal začiatkom roka 2015, začo vďačí najmä zakladateľovi Epic Brains DJ Opaque-ovi, ktorý ho zlákal na tieto chodníčky. Pravidelne hráva na rezidentských parties najmä na východnom Slovensku. Oslovujú ho hlavne silné bassy deepového drum and bassu, no jeho selekcia pozostáva aj z množstva iných žánrov.

Trovix /Epic Brains/
je mladík, ktorý obľubuje tvrdšie žánre, ktoré často presahujú 200bpm. Aktívne hráva dva roky, učil sa pod krídlami Epic Brains crew a neskôr sa pridal aj do Rave Culture. Tieto dve crew spáchali nejednu masívnu párty a festival. Našľahá vám energický set plný rýchlych plechov.

DEKEL

The X

KDE: Klub Kolečko
KEDY: 20.08.2016
VSTUP: 3,- eurá

Miesto konania podujatia: Klub Kolečko, Hálkova 3, Žilina
Dátum začiatku podujatia: 20. Augusta 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2211N 18.7375E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia RAVE Culture w/ The X & Dekel

Fotografie
Podobné podujatia