Refresher Halloween Party

Podujatie Bratislava

Refresher Halloween Party @Ateliér Babylon

Čerstvé beaty a nová hudba bude diktovať tempo najlepšej Halloween párty v meste pod záštitou Refreshera! Hudobných kostlivcov zo svojich DJ bagov budú vyťahovať Logic, Dalyb, Konex a Grimaso. Čaká nás hip-hopový bohémizmus, ktorý spestria aj žánre ako trap, grime či RnB.

Logic DJ set (CZ)
patrí medzi mená českej rapovej scény, ktoré v súčasnosti na seba strhávajú pozornosť. Rodák z Karlovych Varov sa rapu venuje niekoľko rokov, no do väčšieho povedomia sa dostal ako líder crew YZO Empire. V jeho diskografii nájdete album Yzomandias, na ktorom je aj úspešný singel HVSHTHVG, Ze dna, mixtapy Hrač roku a Czech Made Man, album Gudlak, ktorý spravil s Gumbgu-om. Nám sa ale predstaví ako DJ a máme sa na čo tešiť!

Dalyb
je mladý, ale zato úspešný producent a šikovný DJ, ktorý vie, ako na dav. Člen skupiny Haha Crew, ktorého meno nájdeš aj na mnohých spoluprácach s rappermi ako Otis, Momo, Delik, Ego či so skupinou Kontrafakt, hodí do publika DJ set vybrúsený ako diamant.

Konex
je DJ, producent a člen rapového zoskupenia YZO Empire, ktorý má za sebou má spolupráce s viacerými menami slovenskej a českej scény ako Rytmus, Momo, Ektor, či James Cole.

Grimaso
je slovenský producent, DJ a člen legendárnej H16. S produkovaním začal pred viac ako desaťročím a za tie roky si nazbieral poriadne dlhý zoznam kolaborácii, darí sa mu aj sólo, na konte má tri albumy. Ani dnes nepoľavuje zo svojej tvorby a užíva si aj klubové hrania.

31. 10. (utorok/na druhý deň je voľno)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: REFRESHER, Jägermeister, Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, Kam do mesta, Kultúra v Bratislave, in.ba, Metropola online

Miesto konania podujatia: Ateliér Babylon, Námestie SNP 14/Kolárska 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 31. Októbra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Novembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1124E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Refresher Halloween Party @Ateliér Babylon

Meno organizátora: RAP GAME
Fotografie
Podobné podujatia