Renesančný piknik alebo ako sa stať rytierom či princeznou

Podujatie Bratislava

Renesančný piknik alebo ako sa stať rytierom či princeznou
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Renesančný piknik alebo ako sa stať rytierom či princeznou

Srdečne všetkých pozývame na rodinné podujatie RENESANČNÝ PIKNIK.

V Líščom údolí sa prenesieme do obdobia skorej renesancie, konkrétne do obdobia Mateja Korvína, kde čaká na deti cesta plná rytierskych úloh a zábavy .
Každé udatné dieťa , ktoré na všetkých stanovištiach splní úlohy, získa certifikát a bude verejne pasované za rytiera. Pre všetkých, ktorí prídu v dobovom kostýme sme pripravili súťaž o najkrajší a najkreatívnejší kostým. Víťazný kostým získa víkendový pobyt v Residence Hotel & Club na Donovaloch .

Na čo sa môžete tešiť?
O 14:30 hod. otvorí podujatie moderátor Matej Kukučka 14:35 hod. predstavenie pre deti Smiech je najlepší liek – Divadlo ZáBaVKa 15:20 hod. rytiersky zápas a prvé pasovanie detí za rytierov 15:50 hod. možno príde aj kúzelník určite príde sám Talostan a predvedie nám svoju kúzelnícku show 16:35 hod. druhé pasovanie detí za rytierov 16:45 hod. predstavenie obdobia Mateja Korvína, módnych trendov renesancie, ukážky tanečných krokov a škola tanca s Fringiou 17:30 hod. rytiersky zápas a posledné tretie pasovanie detí za rytierov 18:00 hod. vyhodnotenie najkrajšieho kostýmu 18:10 hod. koncert sláčikového kvarteta v podaní Bratislavského konzervatória

Sprievodné aktivity podujatia:
• tematické tvorivé dielne pre malé princezničky aj udatných rytierov • rytiersky stan a prednáška o historických zbraniach • dobový kolotoč • historická čajovňa • razenie mincí • plnenie úloh na šiestych stanovištiach a verejné pasovanie za rytiera a mnoho zábavy...

Súčasťou bude aj ekologicky zameraná aktivita KARLOVESKÝ KOLOBEH, na ktorom má každý možnosť priniesť pre neho už nepotrebné veci a odniesť si tie potrebné.
Neváhajte a príďte si užiť Renesančný piknik v krásnom prostredí Líščieho údolia. K správnemu pikniku patrí košík plný dobrôt. Nič ale nenechávame na náhodu, preto bude k dispozícii aj stánok s občerstvením. Tešíme sa na vás!

Začiatok podujatia: 26.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Muzikál Leví kráľ
Overené podujatieMuzikál Leví kráľ
Nemecký kultúrny dom Rača, Bratislava
Hrdinovia v Ružinove
Overené podujatieHrdinovia v Ružinove
pred DK Ružinov, Bratislava
SMEJKO A TANCULIENKA - ZABER A MAKAJ!
Overené podujatieSMEJKO A TANCULIENKA - ZABER A MAKAJ!
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
Športový deň s Ráčikom
Overené podujatieŠportový deň s Ráčikom
areál CVČ Hlinícka, Bratislava
Retro deň v Dúbravke 2024
Overené podujatieRetro deň v Dúbravke 2024
Bratislava - Dúbravka, Bratislava