RETRO PARTY 2023

Podujatie Košice

RETRO PARTY 2023

Jubilejné pokračovanie najlepšej RETRO PÁRTY v Košiciach prichádza! Tentoraz vás v košickom Dome Umenia zabaví superhviezda – legendárna skupina BONEY M. so speváčkou SHEYLA BONNICK!
Doplní ich oldies zoskupenie djov „80s & 90s MUSIC FACTORY“, DJ Julo Hrabušický Jr. , tanečná skupina GRIMMY DANCE SHOW a ďalší. Zaručene sa zabavíte aj na druhom poschodí Domu Umenia na oldies video-diskotéke s DJ Petrom Husákom a Júliusom Hrabušickým. Dvere Domu Umenia otvárame v piatok o 19:30. Začiatok podujatia je o 20:30. Moderuje pán Richard Herrgott. V cene vstupenky na sedenie je aj malé občerstvenie. V cene vstupenky TOP sedenie je navyše šampanské a ovocie.

Boney M. je nemecko-karibská vokálna skupina, ktorá sa špecializujena disco a funk. Skupinu založil nemecký hudobný producent Frank Farian, ktorý bol hlavným skladateľom tejto skupiny. Pôvodne sídlili v západnom Nemecku, štyria pôvodní členovia oficiálnej zostavy skupiny boli Liz Mitchell a Marcia Barrett z Jamajky, Maizie Williams z Montserratu a Bobby Farrell z Aruby. Skupina vznikla v roku 1975 a popularitu si získala najmä počas disko-éry - koncom 70. rokov 20. storočia. Od 80. rokov 20. storočia vystupovali rôzne zostavy kapely s rôznymi umelcami. Najpopulárnejšia kapela 70 – 80-tych rokov Boney M. vytvorila svoje najznámejšie hity ako Rivers of Babylon, Daddy Cool, Sunny, Belfast, Rasputin, Painter Man, Mary’s Boy Child a mnoho ďalších, ktoré sa hrajú v rádiách a TV dodnes. Speváčka SHEYLA BONNICK je jedinou členkou pôvodnej skupiny Boney M. a v kapele pôsobila od roku 1976. Vy ju môžete vďaka organizátorom podujatia uvidieť už v piatok 20. októbra v Košiciach!

20:30

Začiatok podujatia: 20.10.2023
Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrno-spoločenské centrum, Jedlíkova 7, Košice