RIVAL SONS

Podujatie Bratislava

RIVAL SONS

Skupina Rival Sons, ktorá bola dvakrát nominovaná na Grammy, sa po dvoch rokoch vracia do Európy.

Od svojho vzniku v roku 2009 rozprúdila a dobila rock’n’rollovú scénu svojimi vokálmi, inštrumentálnymi kvalitami a nezameniteľným grooveom. Kapelu si vybrali osobne Black Sabbath pre svoje posledné turné a absolvovali aj svetové turné s The Rolling Stones, Aerosmith či Lennym Kravitzom. Ich najnovší album Feral Roots bol v roku 2020 nominovaný na cenu Grammy v kategórii Najlepší rockový album a ich singel Too Band získal nomináciu v kategórii Najlepší rockový výkon.

Skladba Do Your Worst sa dostala na prvú priečku rebríčka Rock Radio a získali viac ako 40 miliónov streamov, ktoré naďalej pribúdajú. Kapela Rival Sons si vyslúžila uznanie od časopisov Billboard či Rolling Stone a predviedla aj elektrizujúce vystúpenie so skladbou Too Bad v The Late Late Show s Jamesom Cordenom.

Rival Sons dlhodobo spolupracujú s oceňovaným producentom Daveom Cobbom a neustále vydávajú albumy pozitívne prijímané nielen fanúšikmi, ale aj odbornými kritikmi vrátane Pressure & Time (2011), Head Down (2012), Great Western Valkyrie (2014), Hollow Bones (2016) a Feral Roots (2019). Včera (22. marca 2022) odštartovali s kapelou Greta Van Fleet v meste Madison (štát Wisconsin) americkú časť spoločného turné. Desiate výročie albumu Pressure & Time si kapela pripomenula špeciálnou reedíciou albumu (vydalo Sacred Tongue Recordings).

Rival Sons stelesňujú všetko, čím by moderná rocková kapela mala byť. A ešte oveľa viac.

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
PAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Overené podujatiePAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
POČUŤ SRDCOM 2024
Overené podujatiePOČUŤ SRDCOM 2024
DK Zrkadlový háj, Bratislava