Rozhovory o živote - Bea Hlohovská a Jaroslav Dušek

Podujatie Topoľčany

Rozhovory o živote - Bea Hlohovská a Jaroslav Dušek

Mestské kultúrne stredisko Topoľčany Vás pozýva 12. júla 2019 o 14:00hod. na talkshow "Rozhovory o živote" etikoterapeutky Beaty Hlohovskej a jej hostí, ktorými budú Jaroslav Dušek, významná osobnosť českej filmovej a divadelnej scény a umelkyňa, poradkyňa Katarína Soleil, ktorá počas rozhovorov prispeje svojou originálnou, esenciálnou maľbou naživo. Hudobným hosťom bude speváčka Kristína Dubajová, autorka piesní CD - Kolo Života!

Vstupné má hodnotu: 17 €
Miesto: Spoločenský dom Topoľčany
Vstupenky si môžete zakúpiť online na: https://kulturato.sk/a3.htm , v pokladni v Spoločenskom dome v Topoľčanoch, alebo cez:
tel.č.: 0903 572 869
e-mailom: msks@kulturato.sk

Účinkujúci:
* Beáta Hlohovská - je jedna zo zakladateľov Univerzity vedomého života, majsterka v etikoterapii, poradkyňa v oblasti zdravého životného štýlu. Žena s dlhoročnou praxou v oblasti pedagogiky, liečiteľstva, psychotroniky, numerológie, alternatívnej psychoterapie, poradenstva a etikoterapie.

* Jaroslav Dušek - český divadelný a filmový herec „Šťastie je stav, v ktorom človek robí to čo miluje a miluje to čo robí. Takže to čo robí je preňho odmenou. To znamená, že pokiaľ sa ti darí robiť to čo miluješ a milovať to čo robíš, potom pociťuješ šťastie.“

* Katarína Soleil - umelkyňa, poradkyňa „Esencia, ktorú otvoril
v sebe umelec, svieti do všetkého, čo utvára. V procese, ktorým sprevádzam, sa uvoľňujú v ľudskom vnútre inšpiratívne tvorivé sily, ktoré vedú k novej podobe tvorivosti, zručností, riešeniu životných vzťahových i pracovných situácií, a tak k novej tvorivej radostnej ceste žitím."
Fotografie
Podobné podujatia