Ruský cirkus na ľade

Podujatie Nitra

Ruský cirkus na ľade

Ruský Cirkus na ľade pod vedením K. Kirillova prichádza opäť na Slovensko! Po veľkom úspechu jesenného turné na Slovensku v roku 2019, sa rozhodol potešiť nových divákov a odštartovať európske turné sezóny 2020/21 práve u nás. Tentokrát sa Ruský Cirkus na ľade bude konať v piatich mestách a to: Nitra, Prievidza, Michalovce, Spišská Nová Ves a Brezno.

V novembri 2020 si môžu diváci na Slovensku opäť vychutnať umenie jedinečného kreatívneho tímu v rámci veľkého európskeho turné. Neobyčajná feéria svetla, osobitne pre šou vytvorená hudba, farebné kostýmy, fantastické čísla, špeciálne efekty a samozrejme neprekonateľné majstrovstvo artistov tvoria veľkolepý svet Ruského Cirkusu na ľade.

Šou Triumf predstavuje spojenie všetkých žánrov súčasného cirkusového umenia. Na veľkolepej ľadovej ploche vystúpia žongléri, akrobati, iluzionisti, gymnasti a samozrejme klauni. Všetky svoje čísla artisti predvedú na korčuliach na ľadovej ploche.

Každý detail: osvetlenie, hudba, kostýmy sú súčasťou prekrásnej šou, ktorá nenechá ľahostajných nielen deti, ale aj dospelých.

Nový program presne vystihuje jeho názov – Triumf. Je to neobyčajne dynamické, žiarivé predstavenie, pri ktorom od údivu jasá srdce každého diváka. Jedno fantastické číslo strieda druhé a odvaha artistov vzbudzuje obdiv a rešpekt.

Vystupujúci súbor je naozaj unikátny, medzi účastníkmi šou sú športoví majstri a víťazi svetových šampionátov v krasokorčuľovaní, ale aj predstavitelia významných cirkusových dynastií Ruského Cirkusu.

Ruskom Cirkuse na ľade, zvieratá nevystupujú!

25
Nov 2020
17:00

Fotografie
Podobné podujatia