Ruský cirkus na ľade

Podujatie Spišská Nová Ves

Ruský cirkus na ľade

Ruský Cirkus na ľade pod vedením K. Kirillova prichádza opäť na Slovensko! Po veľkom úspechu jesenného turné na Slovensku v roku 2019, sa rozhodol potešiť nových divákov a odštartovať európske turné sezóny 2020/21 práve u nás. Tentokrát sa Ruský Cirkus na ľade bude konať v piatich mestách a to: Nitra, Prievidza, Michalovce, Spišská Nová Ves a Brezno.

V novembri 2020 si môžu diváci na Slovensku opäť vychutnať umenie jedinečného kreatívneho tímu v rámci veľkého európskeho turné. Neobyčajná feéria svetla, osobitne pre šou vytvorená hudba, farebné kostýmy, fantastické čísla, špeciálne efekty a samozrejme neprekonateľné majstrovstvo artistov tvoria veľkolepý svet Ruského Cirkusu na ľade.

Šou Triumf predstavuje spojenie všetkých žánrov súčasného cirkusového umenia. Na veľkolepej ľadovej ploche vystúpia žongléri, akrobati, iluzionisti, gymnasti a samozrejme klauni. Všetky svoje čísla artisti predvedú na korčuliach na ľadovej ploche.

Každý detail: osvetlenie, hudba, kostýmy sú súčasťou prekrásnej šou, ktorá nenechá ľahostajných nielen deti, ale aj dospelých.

Nový program presne vystihuje jeho názov – Triumf. Je to neobyčajne dynamické, žiarivé predstavenie, pri ktorom od údivu jasá srdce každého diváka. Jedno fantastické číslo strieda druhé a odvaha artistov vzbudzuje obdiv a rešpekt.

Vystupujúci súbor je naozaj unikátny, medzi účastníkmi šou sú športoví majstri a víťazi svetových šampionátov v krasokorčuľovaní, ale aj predstavitelia významných cirkusových dynastií Ruského Cirkusu.

Ruskom Cirkuse na ľade, zvieratá nevystupujú!

21
Nov 2020
16:00

Fotografie
Podobné podujatia