Ružinovské fašiangy 2023 Bratislava

Podujatie Bratislava

Ružinovské fašiangy 2023 Bratislava

Ružinovské fašiangy sa budú konať od piatka 10.2. do nedele 12.2. v Parku Andreja Hlinku v Ružinove pri soche Karola Šmidkeho.

Hlavnou témou Ružinovských fašiangov bude tradičná slovenská zabíjačka. Predaj mäsa, ako aj prezentáciu masiarskeho remesla bude vo veľkom stane zabezpečovať Róbert Bódis, mäsiar z Lehníc na Žitnom Ostrove, ktorého môžete poznať aj z úspešných predchádzajúcich Zabíjačkových slávností. Kvalitné klobásky, jaternice, krvavničky, tlačenka, oškvarky, či rôzne druhy údeného aj čerstvého bravčového mäsa sa už tešia na svojich zákazníkov.

Budú v duchu zabíjačkových slávností, spojené s prezentáciou mäsiarskeho remesla, s predajom čerstvého bravčového mäsa a čerstvých mäsových výrobkov ako sú klobásy, jaternice, krvavničky, tlačenka a podobne. Tie sa budú dať kúpiť v surovom stave aj pečené.
Okrem tohto bude k dispozícii bohatá ponuka rôznych slaných aj sladkých street food jedál, remeselného piva ako aj vína od slovenských vinárov. Každý deň bude súčasťou hudobná produkcia a tiež predaj rôznych remeselných výrobkov. Predajcovia: MASIARSTVO BÓDIS (Žitný Ostrov), mäso a mäsiarske výrobky (klobásky, jaternice, krvavničky, tlačenka, oškvarky, údené) v surovom stave, aj tepelne upravené.

BURGERTOWN
TEO GRILL NEKTÁR WAFLE A PALACINKY NION BURGER CAFÉ 1203 STREET BANDA ZEMIAKOVÉ ŠPIRÁLY PLNENÝ TRDELNÍK GRILL VAŠKOVIČOVÁ PODPECNÍKY BOSS FOOD BELICA LANGOŠE U BIBY KOLLÁROVSKÝ TRDELNÍK a mnohí iní

Program:
PIATOK 10. februára Od 11:00 predaj mäsa a mäsových výrobkov firmy BÓDIS Street food Remeselné výrobky Od 15:00 DJ BESNOT SOBOTA 11. februára Od 8:00 predaj mäsa a mäsových výrobkov firmy BÓDIS Od 10:00 Súťaž vo varení kapustnice Street food Remeselné výrobky Od 11:00 do 15:00 Drahoš Bango, cigánska cimbalová hudba. Moderované ukážky spracovania mäsa, Róbert Bódis. Moderuje Erika Pongrácz. Od 15:00 DJ BESNOT NEDEĽA 12. februára Od 11:00 predaj mäsa a mäsových výrobkov firmy BÓDIS Street food Remeselné výrobky Od 15:00 DJ BESNOT Tešíme sa na vás.

Začiatok podujatia: 10.02.2023
Koniec podujatia: 12.02.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava