Ružinovský komunitný jarmok 2019

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Kam v Bratislave
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Ružinovský komunitný jarmok 2019

Ružinovský komunitný jarmok 2019 - 1. ročník

Štvrtok 16. mája 2019 o 14:00 – 20:00 hod. Dulovo námestie, 821 09 Bratislava

V štvrtok 16. mája sa po prvýkrát uskutoční Ružinovský komunitný jarmok. Okrem stánkov s jedlom a programom sa na jarmoku odprezentujú aj predajcovia z Ružinova s vlastnoručnými výrobkami.

Mestská časť Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov pozývajú všetkých priaznivcom komunitných podujatí na prvú z mnohých Ružinovských jarmokov v Ružinove.

Cieľom Ružinovského komunitného jarmoku je predstaviť lokalitu danej štvrti v Ružinove cez jej obyvateľov, umelcov a predajcov. Obyvatelia susedstva sa stávajú hlavnou zložkou jarmoku a to prostredníctvom aktívneho zapájania sa do programu.

Na jarmoku si každý nájde to svoje. Organizátori vybrali pestrý výber predajcov z Ružinova ktorý si pre vás pripravili domáce šperky, háčkované hračky, eko domáce výrobky a iné. Pre najmenších budú pripravené tanečné vystúpenie a diskotéka s DANCY SHAKE. Všetky mlsné jazýčky sa môžu tešiť na Street Food Park, v ktorom nájdu jedlá od lokálnych predajcov ako aj domáce zákusky, pečivo a víno. Počas celého podujatia vás bude sprevádzať slovenský raper a producent DJ Riso Zo Zuzulety.

Ružinovský komunitný jarmok bude v štandarde zero waste teda život bez odpadu. Pripravené budú recyklačné stanice a kompostovateľný riad. Na jarmoku je zakázané používanie plastových riadov, pohárov a príborov, všetko sa poctivo triedi a kompostuje.

Ružinovský komunitný jarmok sa koná vo štvrtok 16. mája 2019 na Dulovom námestí od 14:00 do 20:00.

Fotografie
Podobné podujatia
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
AKVÁRIUM TERÁRIUM
Overené podujatieAKVÁRIUM TERÁRIUM
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BURZA BEZ PEŇAZÍ
Overené podujatieBURZA BEZ PEŇAZÍ
Dom kultúry Ružinov, Bratislava