Ružinovský VIANOČNÝ JARMOK

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Kam v Bratislave, Varenie, Gastronómia
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Ružinovský VIANOČNÝ JARMOK

OPATRENIA
V rámci Ružinovského vianočného jarmoku sme museli zaviesť nasledovné protipandemické opatrenia:
✅vstup iba v rúšku
✅odstup 2m
✅max. počet ľudí v areáli 26*
✅na jarmok vstupujte iba cez vstup / výstup
*Areál Ružinovského vianočného jarmoku má rozlohu 400m2.
Nariadenie RÚVZ (27. novembra 2020): „Počet zákazníkov v prevádzke v jednom okamihu nesmie prekročiť koncentráciu jeden zákazník na 15 m2 z predajnej plochy prevádzky určenej pre zákazníkov (táto podmienka sa nevzťahuje na deti do 14 rokov v sprievode dospelej osoby“.
Prosím, dodržiavajte pokyny pracovníkov.
Ďakujeme a tešíme sa na vás ?
=============================================
Tento rok sa mnohé hromadné podujatia museli zrušiť vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu a tak prišli jarmokári a stánkari o jediný zdroj svojho príjmu.
Mestská časť Bratislava Ružinov a CULTUS Ružinov sa rozhodli podať pomocnú ruku. Ponúkajú priestor za symbolickú sumu jarmokárom a stánkarom, aby tak mohli predávať svoje vlastnoručne vyrobené výrobky alebo občerstvenie. Na predajcov majú len jedinú podmienku a tou je priniesť vianočnú atmosféru vo forme vianočne vyzdobeného stánku/foodtracku. Viac info pre predajcov na: sara.kenova@cultusruzinov.sk
?Ružinovský vianočný jarmok sa bude nachádzať pred Domom kultúry v Ružinove to od 4.12. do 20.12.2020.
⌚OTVÁRACIE HODINY
po - pia: 16.00 - 21.00
so - ne: 10.00 - 21.00
Návštevníci budú môcť podporiť predajcov kúpou vianočných výrobkov a pochúťok.
?☕Pred DK Ružinov to rozvonia vianočnými dobrotami ako je grilovaný oštiepok, či lokše s huhacinou, langoše, vianočný burger, domáce koláče a mnoho iného. Návštevníci trhov budú môcť ochutnať z výberu vín, medoviny a horúcej čokolády.
?vianočných stánkov bude aj predajný sortiment od lokálnych predajcov, ktorí ponúknu rôzne vlastnoručne vyrobené výrobky ako napríklad vianočné dekorácie, výrobky z dreva, ručne pletené čelenky a čiapky, háčkované šité zvieratká a podobne.
♻Podujatia organizované v Ružinove sú vždy priateľské k životnému prostrediu a preto i Ružinovský vianočný jarmok bude ekologický. Na jarmoku je zakázané používanie plastových riadov, pohárov a príborov. Vianočný punč ale i ostatné dobroty sa budú podávať výhradne v kompostovateľnom riade. Všetok odpad sa poctivo triedi a kompostuje.
?V areáli Vianočného jarmoku sa budú dodržiavať protipandemické opatrenia ako je povinnosť nosiť rúško, dodržiavať odstup 2 m a dezinfekcia rúk. K dispozícií nebude miesto na sedenie, zakúpené jedlo si tak návštevník vychutná v pohodli domova
Fotografie
Podobné podujatia
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
AKVÁRIUM TERÁRIUM
Overené podujatieAKVÁRIUM TERÁRIUM
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BURZA BEZ PEŇAZÍ
Overené podujatieBURZA BEZ PEŇAZÍ
Dom kultúry Ružinov, Bratislava