Šaliansky jarmok 2016

Podujatie Šaľa

Šaliansky jarmok 2016

Šaliansky jarmok patrí medzi najobľúbenejšie podujatia v meste. Ak si ho aj tento rok chcete naplno užiť, v kalendári si poznačte termín 24. – 25. júna (piatok, sobota). Príležitostí na dobrú zábavu bude naozaj dosť.

Okrem domácich umelcov a hostí z družobných miest, majú v programe miesto zarezervované renomované hudobné i tanečné zoskupenia. Medzi hedlajnerov určite patrí legendárna slovenská kapela Iné kafe.
Pre mladšiu generáciu organizátori pripravili populárnych Peter Bič projekt. Milovníci moderného tanca určite ocenia Old School Brothers. Rockerov poteší vystúpenie kapely U2 revival. Rôznorodosť programu umocnia sprievodné podujatia do ktorých sa verejnosť môže aktívne zapojiť. Chýbať nebude ani Vínna cesta! Popoludňajší a podvečerný program bude prebiehať pred MsÚ, večerné koncerty na amfiteátri. V prílohe nájdete plagát s konkrétnym časovým harmonogramom jednotlivých vystúpení a fotografie niektorých účinkujúcich (Iné kafe, Peter Bič projekt, Old School Brothers, The Paranoid). Tak si to dobre naštudujte, posledný júnový víkend bude "ruka hore"!

Fotografie
Podobné podujatia