SCANDAL SHOW 2024

Podujatie Poprad

SCANDAL SHOW 2024

Zažite večer plný vášne, kde tanec, herectvo a umelecká zmyselnosť splynú v neopakovateľný zážitok!Už čoskoro sa na scéne predstaví najvyžadovanejšie podujatie pre dámy na Slovensku a to Veľkolepá THE SCANDAL SHOW tour 2024! Táto show vás zavedie do sveta, kde sa pánsky striptíz stáva umením, pri ktorej sa budete unášať charizmou, šarmom a talentom účinkujúcich po dobu celého večera. Za výnimočným večerom stojí srdce agentúry Scandal Agency, ktorá dbá o každý detail pre šťastie každej ženy. Úchvatnú choreografiu a réžiu predstavenia vytvoril nadaný Mark Topol z Mallorky, jeho umenie zažiari aj na pódiu v úlohe účinkujúceho.

THE SCANDAL SHOW sa Vás chystá potešiť až v 15 mestách na Slovensku! Termíny postupne pridávame. Príďte v najlepších outfitoch a pripravte sa na večer plný sexapealu, kde sa vášnivý tanec a hlboká mužská krása stretnú v neopakovateľným divadelnom predstavení.

Z výšky pódia vám zablýsnu pôvabné mužské telá, ktoré sú len a len vaše!

Celým večerom vás bude sprevádzať energický moderátor Peter Obert, ktorý dodá tomuto podujatiu ešte viac chtíče. Bez ohľadu na váš partnerský status – či ste zadané, vydaté, rozvedené, slobodné alebo práve pred veľkým dňom D,

THE SCANDAL SHOW je stvorená pre všetkých, ktorí milujú spojenie mužskej krásy, pohybu a umenia.

Táto príležitosť je pre vás, aby ste "vypustili paru" a zažili nezabudnuteľný večer plný zábavy a vášne.

Nech sa stane táto noc vašou nocou!

Načo sa môžete tešiť:
CELOVEČERNÁ SHOW, PRI KTOREJ ODHALÍME ZÁVOJ ŽENSKEJ FANTÁZIE Trvanie: Otvorenie 19.00 - Štart 20.00 - Záver podujatia 23.00 Majestátne mužské telá Moderátor Peter Obert Súťaže a zábavný program Tombola o množstvo zaujímavých cien Okúzľujúci hostessi "hore bez", ktorí sa Vám budú venovať Možnosť fotenia s účinkujúcimi a okamžitého vytlačenia fotiek na mieste After party v každom meste spolu s účinkujúcimi V roku 2023 sa tour zúčastnilo tisícky žien a za lístkami sa len zaprášilo. Nepremeškajte kúpu vstupenky na tento nezabudnuteľný dychberúci zážitok, na ktorý budete s usmevom spomínať ešte dávno po jeho skončení. Nech sa stane vašou ženskou oázou spomienok!

20:00


Fotografie
Podobné podujatia