Sekulský jarmok remeselníkov 2022

Podujatie Sekule

Sekulský jarmok remeselníkov 2022
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Remeslá
Web organizátora:
obecsekule.sk
Ďalšie podujatia v meste Sekule
Podrobnejšie informácie: maxian.david@obecsekule.sk

Jedným z najvýznamnejších kultúrno-spoločenských podujatí obce Sekule je Sekulský jarmok remeselníkov. Tento jarmok predstavuje návrat k tradíciám dávnych remesiel dôležitých pre život a rozvoj obce.


V poradí 21. Sekulský jarmok remeselníkov v novom termíne (14.máj) sľubuje opäť predviesť obec v najlepšom svetle. Po celom centre obce budú rozvoniavať čerstvé jedlá, ktoré v sebe tiež nesú tradíciu i symboliku a pripravovať ich budú pre Vás miestne organizácie.


Medzi účastníkmi a hosťami Sekulského jarmoku remeselníkov nebudú chýbať zástupcovia okolitých obcí. Každoročnou návštevou zo zahraničia bývajú tiež delegácie zo spriatelených, družobných obcí, ktorými sú české Ždánice a Týnec. Prinášajú so sebou svoje ľudové umenie a remeslené výrobky. Potom na pódiu v takmer celodennom bloku vystúpi množstvo hudobných a tanečných skupín i jednotlivých interpretov. V programe sa Vám predstavia SOKOLY, ktorých poznáte z relácie "Vsetko čo mám rád". Po vystúpení SOKOLOV sa môžete tešiť na kapelu KONYARE spoločne s ANEROM Z KOŠÍC s programom ANDER Z KOŠÍC – 50 ROKOV NA SCÉNE a veľa ďalších hostí.


Na jarmočnisku bude veľké množstvo stánkov s rôznym zameraním a ponukou. V každom jednom obvykle cítiť šikovnosť, tradíciu i nápaditosť, tak ako na celom jarmoku. Chceme aby Sekulský Jarmok remeselníkov vyrástol. Stretnete tu priateľov, rodinu a známych, ochutnáte, nakúpite, poklebetíte a deti majú možnosť sa do sýtosti vyjašiť.

Meno organizátora: Obec Sekule
Fotografie
Podobné podujatia