Selector 12years Party

Podujatie Brezová pod Bradlom

Selector 12years Party

Priatelia, po minulej úspešnej akcii sa opäť uskutoční ďalšia Selector Party v Brezovskom Šenku. Tentokrát sa predstaví kompletná Selector crew, ktorá pri tejto príležitosti oslávi 12 rokov svojej existencie. Trojica Bugan,Stroho a Stanley Vám v tento večer zahrajú obľúbené tracky od reggae cez jungle až po hardcore techno, takže noc bude tradične rôznorodá čo sa hudby týka...

DJ BUGAN

Jeho sety sú originálne a prekvapivé ako dobre napísaný román, plne odrážajúce výnimočný vkus a cit pre hudbu. Prvý krát sa zjavil na scéne v roku 2001, bok po boku Larry-ho a Bisley-ho na drumnbassovej akcii v legendárnom moravanskom Klube 22. Výraznejšie sme si mohli jeho meno všimnúť v roku 2002, kedy sa prebojoval do finále Jim Beam Wanted! a odvtedy o ňom počuť stále častejšie.

Bol rezidentom viacerých drum’n’bass-ovo ladených nocí, svoje umenie prezentoval po vačšine slovenských kluboch, medzi inými aj v Dune, SubClube, No 3, či dokonca vo viedenskom Flexe (spolu s wickedsquad). Jeho hudobný výber bol vždy ovplyvňovaný oldskool-om, reggae a junglom. V počiatkoch sa orientoval hlavne na drum n bass, kedže ešte nepoznal spôsob nakupovať platne týchto minoritným subštýlov. To sa zmenilo po objavení sily internetových obchodov.

DJ STROHO

Zo začiatku sa dostal k drum’n‘ bassu, keďmal od kamošov výberovky z tej doby plné trackov a tiež pásky nahrávané z relácie Clublab. Vtedy ho prestalo baviť len počúvanie a na PC skúšal mixovať prvé d’n’b tracky, pretože neboli peniaze na výbavičku. Samozrejme v tej dobe brázdil po akciách a spoznával sa s ľuďmi. Človek menom Bugan mu ozrejmil množstvo vecí a požičal mu svoje remienkové gramce s prirobenými pitchmi. Vtedy spoznal čaro vinylu a na mp3 zabudol dodnes. Po strednej škole sa zamestnal v Bratislave a začalo sa nakupovať nie skéro, ale dosky. Po remienkových gramcoch prišli Omnitronici, s ktorými to nemal jednoduché , avšak ani to mu nebránilo ich hocikde vláčiť a robiť lokálne žúrky. Jedného dňa mu preplo, šiel do banky po úver a kúpil Technicsy. Počas obdobia hrania vystriedal veľa subžánrov drum’n‘bassu a tak je v jeho zbierke možné aj nemožné. Do svojho bagu v poslednej dobe berie väčšinou dubwize, oldschool dnb, raggajungle, tek. Je organizátorom akcií Neckbreak a Junglist, ktoré sú plná junglu, ale aj d’n‘b a vystriedalo sa na nich viacero známych či menej známych dj‘s.

DJ STANLEY

Začiatkom 90tych rokov objavil nemecký rave a holandský hardcore.Popritom ho otec naučil hrat na basgitaru a dedov kontrabas.
V 2001 sa poprvýkrát dostal za gramofóny u kamaráta,kde spolu roztáčali techno platne.Tu ale prišiel cas na rozhodovanie bo ho lákala aj produkcia.Po rozhodnutí sa v 2002 sa vybral do Prahy kúpiť si vlastné gramofóny a tam pri kúpe platní náhodou dal pod ihlu dosku Dylan - Junglism a jeho smer djingu bol rozhodnutý.Asi po roku trénovania za gramofónmi a zrovnávaním dnb platní dostal možnosť od kamoša Bugana zahrať si v klube 22 v jeho rodných Piešťanoch.V 2004 sa zúčastnil semifinále súťaže Jim Beam.
Na jeseň 2005 objavuje v miestnych novinách inzerát na post basgitaristu v reggae/ska kapele Common Pippal,preto oprášil starú otcovu basgitaru a začala sa ďalšia cesta popri dj-ingu. Odohráva s nimi množstvo koncertov po Slovensku,Morave a Poľsku.
Od februára 2007 do júla 2008 pôsobil v Škótsku, kde vznikol jeho nový projekt s vlastnou tvorbou na pomedzi experimental,dubu,dubstepu a trocha i dnb pod názvom Selekta Stanley. Tracky boli odvysielané i v éteri jeho obľúbeného Rádia _FM.
V jeho dj setoch počuť hlavne dnb,ragga-jungle,hardcore techno,ale aj reggae,dancehall, hiphop a dubstep.


Takže priatelia naleštite si tanečné boty, oblečte si niečo vo farbách loga selector crew a prineste si so sebou dobrú náladu.

Tešime sa na Vás! :)

Miesto konania podujatia: Brezovský Šenk, J. M. Hurbana 332, Brezová pod Bradlom
Dátum začiatku podujatia: 29. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.6644N 17.5401E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Selector 12years Party

Meno organizátora: Brezovský Šenk
Fotografie
Podobné podujatia
SILNÉ REČI
Overené podujatieSILNÉ REČI
Kino Mier, Považská Bystrica
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Kultúrne centrum, Bojnice