Silné Reči v Dolnom Kubíne

Podujatie Dolný Kubín

Silné Reči v Dolnom Kubíne

Lístky v cene 14e si môžete zakúpiť priamo v Bare Severan na Radlinského 1728 v Dolnom Kubíne.

Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmimi podarilo opraviť a do 8mej sezóny ideme ešte silnejší ako kedykoľvek predtým. Už začiatkom roka nás budete vidieť vo viacerých slovenských mestách, ktoré sme doteraz obchádzali, ale vrátime sa aj na naše obľúbené miesta.

Dolnokubínsky Bar Severan privíta troch mušketierov humoru v zložení:

Michael Szatmary
Vyštudovaný politológ, dlhoročný televízny spravodajca a muzikant, ktorý zistil, že stres z chudoby je lepší ako ten pracovný a preto sa radšej venuje naplno humoru a dcére. Keby Jerry Seinfeld nebol starší a lepší, určite by sa učil od neho. Je tiež je autorom a moderátorom komediálnej talkshow F(l)óór.

Jakub Lužina Humorbot 3000
Mladý a neúspešný bábkoherec, ktorý ráno rozosmieva malé deti a večer uráža ich rodičov. Medzitým nenávidí celý svet. Áno, teba tiež. Napriek tomu, že pôsobí, že nevychodil ani prvý stupeň, je schopný písať scenáre a odmoderovať kvíz v Urban Bistre. Ktoré samozrejme nenávidí tiež.

Jakub Gulík The GulloShow
Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi lebo keby sa rohodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC... a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Ale humor nie je taká sranda, ako by sa mohlo zdať, preto popri stand upu pracuje v bio obchode, aby mu z vás nepreplo.

Miesto konania podujatia: Bar Severan, Radlinského 1729, Dolný Kubín
Dátum začiatku podujatia: 30. Apríla 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Apríla 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 49.211N 19.2927E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Dolnom Kubíne

Fotografie
Podobné podujatia