SILNÉ REČI

Podujatie Ružomberok

SILNÉ REČI

Stand-up comedy Silné Reči sa vracia do Kina Kultúra.

Stand-up comedy show Silné Reči ide do svojej jubilejnej 10. sezóny.

Celá sezóna je jedna veľká oslava trvajúca deväť mesiacov a vy by ste pri nej určite nemali chýbať. Príďte sa zabaviť na najnovších príbehoch zo života komikov a zažite večer plný smiechu, radosti a emócií.

V Ružomberku vystúpia títo komici:

Michael Szatmary:
Michaela skúste nebrať ako nadčloveka. Je to ťažké. Tento vyštudovaný politológ a dlhoročný televízny spravodajca už hypnotizoval divákov z pódia nielen v našej showke, ale aj ako muzikant a skladateľ. Okrem toho sa snaží ľudí informovať o židovskom svete a keď zistil, že stres z chudoby je lepší ako ten pracovný, naplno sa začal venovať humoru a dcére. Keby Jerry Seinfeld nebol starší a lepší, určite by sa učil od neho.

Simona: Obyčajná prvomatka zo Severu, ktorá vychováva svoju ratolesť mužského pohlavia bez biopotravín. Vydatá exfeministka, dennodene snažiaca sa presvedčiť manžela, že aj on môže byť raz človekom. Nemá rada psy a ufrflaných dôchodcov, no zbožňuje smiech a politiku.

Matej Makovický:
Matej je vyštudovaný sociológ, čo znamená, že ho nikde nezamestnajú. Aspoň však vie, čo všetko na spoločnosti neznáša – a nie je toho vôbec málo. Práve z týchto dôvodov sa chopil mikrofónu a začal sa sťažovať aj na pódiu. Vo voľnom čase počúva nezdravé množstvo metalu a prichádza o vlasy.

Marián Psár: Osem rokov študoval na dvoch rôznych vysokých školách a hrdí sa titulom bakalár. Jediná vec, ktorú vie dotiahnuť do konca, je povolené prečerpanie účtu. Na chleba si zarába slušnými ňuňu textíkmi v reklamnej agentúre a na salámku si zarába tak, že pred ľuďmi na pódiu hovorí o veciach, o ktorých sa bežný človek bojí viesť čo i len vnútorný monológ. Na internete sa predvádza ako Psárkazmy a Utrpenie.

Čas: 21. 11. 2018, 19:00 hod.
Miesto: Kino Kultúra v Ružomberku
Vstupné: 14,00€

Fotografie
Podobné podujatia