Sit Down s Veronikou

Podujatie Bratislava

Sit Down s Veronikou

Sit Down s Veronikou sa presúva v čase aj priestore! Od marca talkshow Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej nájdete v novom eventovom priestore Pontoon na Tyršovom nábreží s nádherným výhľadom na Bratislavský hrad a Staré mesto. Predstavenia sa budú konať raz do mesiaca v nedeľu o 19:00, aby sme sa naladili na nový týždeň spoločne :)

Hosťami marcového predstavenia budú Wanda Adamík Hrycová a Pavol Čekan.

Wanda Adamík Hrycová vyštudovala produkciu a manažment na VŠMU v Bratislave a už počas štúdia pracovala na viacerých filmoch a seriáloch. Pôsobila v Rádiu Twist, na poste generálnej riaditeľky Novej scény, kým si založila vlastnú produkčnú spoločnosť. Okrem mnohých televíznych projektov, na ktorých sa podieľala, stojí za veľmi úspešnými slovenskými filmami - Colette, Čiara či Známi neznámi. Wanda je tiež matkou troch synov.

Pavol Čekan je slovenský vedec pôsobiaci v oblasti molekulárnej biológie, biochémie a molekulárnej onkológie. Podieľal sa na troch patentoch v oblasti výskumu RNA. Pôsobil na americkom Národnom onkologickom inštitúte v New Yorku a napokon sa stal jedným zo zakladateľov vedeckej spoločnosti MultiplexDX, v ktorej v súčasnosti pracuje aj na vývoji testov na ochorenie COVID-19. Práve obdobie pandémie Pavla Čekana zviditeľnilo a dnes je na Slovensku už len málokto, kto by o ňom nepočul. Časopis Financial Times ho v roku 2017 zaradil medzi 100 východoeurópskych vychádzajúcich hviezd v oblasti technológií.

Sit down s Veronikou, talk show plná inšpiratívnych hostí je tlmočená do slovenského posunkového jazyka.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia