Slávnosti bratstva Čechov a Slovákov na Veľkej Javorine 2023

Podujatie Stará Turá

Slávnosti bratstva Čechov a Slovákov na Veľkej Javorine 2023

V sobotu 29. a najmä v nedeľu 30. júla 2023 sa na Veľkej Javorine opäť uskutočnia Slávnosti bratstva Čechov a Slovákov. Hlavný program sa začne v nedeľu ráno o 8.30 h pri pamätnej tabuli na Holubyho chate.

Bude pokračovať o 9.00 h pri Pamätníku vzájomnosti na vrchole Veľkej Javoriny a v rovnakom čase sa začnú aj vystúpenia na veľkom pódiu. Počas dňa sa na ňom vystriedajú Krajka, MŠ Něčičáci, DH Dolněmčanka, FS Bosák, Handrlák Kunovice, DH Záhorienka, FS Máj Piešťany, FSK Soblahov, FS Kasanka a napokon známa skupina Rangers - Plavci. Na malom pódiu program odštartuje o 10.00 h a bude určený predovšetkým priaznovcom trampskej a country hudby. Vystúpia tu Ivan Terry Country Band, Venca´s Group, Lehká noha, MIX Band Uherský Brod a Borovienka.

Na Slávnosti bratstva Čechov a Slovákov na Veľkej Javorine organizátori vypravia aj bezplatnú autobusovú dopravu, a to z Nového Mesta nad Váhom, Starej Turej a Myjavy. Z Myjavy bude autobus odchádzať z autobusovej stanice o 8.30 h a naspäť z Veľkej Javoriny pôjde o 17.00 h.

Začiatok podujatia: 30.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Sviatok piva Myjava 2024
Overené podujatieSviatok piva Myjava 2024
Námestie M. R. Štefánika, Myjava
Lampiónový sprievod
Overené podujatieLampiónový sprievod
Mestská knižnica Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou
Fasa, oslavuje naša chasa!
Overené podujatieFasa, oslavuje naša chasa!
Dom armády - Posádkový klub, Trenčín
Prežili sme holokaust
Overené podujatiePrežili sme holokaust
KKC Hviezda, Trenčín