SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO - Komárno

Podujatie Komárno

SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO - Komárno

Vynovené divadelné predstavenie na motív jednej z najznámejších rozprávok všetkých čias, vás vtiahne do ľadového kráľovstva plného zábavy a hudby. Čaká na vás príbeh dvoch sestier Elzy a Anny, ktorých sesterská láska zachráni kráľovstvo. Stretnete sa aj s ich nerozlučnými kamarátmi, milým a vtipným snehuliakom Olafom a nebojácnym a odvážnym Kristoffom. Vychutnajte si skvelé spevácke a herecké výkony v podaní známych slovenských hercov a spevákov. Očakávajte veľa energie a interakcie s divákmi a známe piesne z rozprávky, ktoré si s nami určite radi zaspievate. Na našom predstavení sa zabavia nielen detí, ale aj dospelí. V predstavení Slovenské ľadové kráľovstvo účinkujú aj herci, ktorí nadabovali a naspievali slovenský originál rozprávky.

Obsadenie:
Olaf - Marian Labuda ml./ alt. Michal Hallon Elza - Andrea Somorovská Anna - Mirka Gális Partlová /alt. Maťa Dolná Kristoff - Dávid Árva Predstavenie trvá 55 minút a je vhodné pre deti od 3 rokov. Deti do 1 roka zdarma. Po každom predstavení je možné odfotiť sa s hercami.

Podujatie SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO - Komárno, ktoré sa malo konať v posledne avizovanom termíne 3.2.2024 o 17:00 sa presúva na termín 4.5.2024 o 10:30. Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nevyhovujúcemu náhradnému termínu môžu zákazníci požiadať o vrátenie peňazí. Túto žiadosť je potrebné odoslať do dňa 15.2.2024 (vrátane). Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky predpredaj.sk dostanú túto informáciu emailom. V prípade nedoručenia emailu skontrolujte priečinok spam / nevyžiadaná pošta, prípadne kontaktujte reklamacie@predpredaj.sk.

Začiatok podujatia: 04.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Stavanie mája 2024
Stavanie mája 2024
Dom Matice slovenskej, Nitra
KINDERLAND FESTIVAL NITRA 2024
Overené podujatieKINDERLAND FESTIVAL NITRA 2024
Výstavisko AGROKOMPLEX, Nitra
Žemberovský Táborák 2024
Overené podujatieŽemberovský Táborák 2024
priestor pri zdravotnom stredisku, Žemberovce