SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO - STARS auditorium

Podujatie Bratislava

SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO - STARS auditorium, Bratislava

Originálne autorské predstavenie hercov, ktorí nadabovali a naspievali slovenskú verziu známej rozprávky Frozen, vás vtiahne do ľadového kráľovstva plného zábavy a hudby. Čaká na vás príbeh dvoch sestier Elsy a Anny, ktorých láska nepozná hranice. Stretnete sa aj s milým a vtipným snehuliakom Olafom, ktorý očarí všetkých malých aj veľkých divákov.
Očakávajte skvelé spevácke a herecké výkony, veľa energie a interakcie s divákmi a známe melódie z rozprávky, ktoré si s nami určite radi zaspievate. Predstavenie trvá cca 50 min a je vhodné od 2 rokov.

Podujatie SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO - STARS auditorium, Bratislava, ktoré sa malo konať 10.12.2023 o 10:30 sa presúva na termín 20.1.2024 o 10:30 z dôvodu ochorenia účinkujúcich. Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nevyhovujúcemu náhradnému termínu môžu zákazníci požiadať o vrátenie peňazí. Túto žiadosť je potrebné odoslať do dňa 31.12.2023 (vrátane). Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky predpredaj.sk dostanú túto informáciu emailom. V prípade nedoručenia emailu skontrolujte priečinok spam / nevyžiadaná pošta, prípadne kontaktujte reklamacie@predpredaj.sk
Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky na predajnom mieste si môžu nárokovať vrátenie priamo tam, taktiež do termínu 31.12.2023.

Začiatok podujatia: 20.01.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
DOBRÝ DEŇ, PÁN VLK! - DETSKÉ PREDSTAVENIE
Overené podujatieDOBRÝ DEŇ, PÁN VLK! - DETSKÉ PREDSTAVENIE
Stredisko kultúry Vajnorská 21, Bratislava
HAPPY DANCE KIDS
Overené podujatieHAPPY DANCE KIDS
Dom kultúry Lúky, Bratislava
O vlkovi, ktorý vypadol z knižky - HOSŤOVANIE DIVADLO ODIVO
Overené podujatieO vlkovi, ktorý vypadol z knižky - HOSŤOVANIE DIVADLO ODIVO
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava