SoaRé - Bohémska dišputa s Petrom Lipom a Vladom Krauszom

Podujatie Demänovská Dolina

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.kolibatristudnicky.sk
Ďalšie podujatia v meste Demänovská Dolina
Podrobnejšie informácie: 0911555400

Na úvodnú dišputu prijali pozvanie Peter Lipa a Vlado Krausz.

Priveďte svoje zmysly na nezabudnuteľnú cestu gastronómiou, hudbou a rozhovorov so zaujímavými ľuďmi. Soaré Bohémska dišputa zlúči tri umenia, pričom medzi hosťami nájdete známe hudobné talenty, hercov, vedcov a iné spoločensky zaujímavé osobnosti. Talkšou Vás bude sprevádzať komička a moderátorka Diana Tuhá po boku gastro nadšenca a koncertného organizátora Richarda Tomáša.

🍽️ Jedlo, ktoré vás poteší:
Súčasťou Soaré je trojchodové menu inšpirované našimi hosťami, pričom každé z jedál bude spojené s príbehom hostiteľa. V priebehu večera budete mať možnosť zúčastniť sa troch diskusií so zaujímavými ľuďmi, striedajúcimi sa s energickým hudobným vystúpením kapely SoaRé. Na záver vás čaká nezabudnuteľné prekvapenie - vystúpenie jedného z našich hostí a možno aj niečo viac.

🎶 Zvuk svetových hitov v slovenskom znení:
Doprajte si nevšedný hudobný zážitok a nechajte sa uniesť melódiou nielen svetových hitov s nádhernými slovenskými textami. Večerom Vás bude sprevádzať rovnomenná hudobná kapela SoaRé.

🌍 Prečo práve my?
Naše nezabudnuteľné zážitkové podujatie je v regióne Liptov jedinečné svojho druhu, pričom spájame gastronómiu, hudbu a zaujímavé diskusie.

Kedy a kde:
Raz mesačne v priestoroch útulnej Koliby Tri Studničky v srdci Demänovskej doliny.

🎫 Lístky a rezervácie:
Lístky na Soaré Bohémska dišputa sú k dispozícii cez naše oficiálne stránky Koliba Tri Studničky alebo cez predajnú sieť predpredaj.sk.

Sledujte nás:
Nesmiete sa nám stratiť z očí! Sledujte nás na sociálnych sieťach pre najnovšie aktualizácie, zábery zo zákulisia a ďalšie zaujímavosti.

Pridajte sa k nám a buďte svedkami jedinečného zážitku, kde chuť, zvuk a slovo sa stretávajú v dokonalej harmónii! 🎉

Meno organizátora: IMC real s.r.o.
Fotografie
Podobné podujatia