Sobotný brunch

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Varenie, Gastronómia, Zvyky a tradície
Web podujatia:
mareena.sk/
Web organizátora:
mareena.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: +421907073368
Pre ľudí z iných krajín je často ťažké si zvyknúť na nové mesto, kultúru a dokonca jazyk. V Mareene je našou misiou vybudovať komunitu ľudí zo zahraničia a ľudí zo Slovenska prostredníctvom rôznych podujatí, workshopov a kurzov. Deviateho februára máte príležitosť pridať sa k nám a užiť si ľudskú rozmanitosť vo forme komunitného “brunchu”.

Naše pravidelné brunche spájajú ľudí rôznych kultúr a prostredníctvom stolovania či prinesených domácich špecialít spoločne objavujeme, ako chutí svet. Jeho podoby v Mareene môžete spoznať aj prostredníctvom príbehov za obľúbenými receptami, ktoré tu nemôžu chýbať.

Príďte si v sobotu oddýchnuť do Mareeny a ochutnať náš zeleninovo-syrový koláč, kuskus šalát a sladký dezert. Vítané sú aj vaše domáce špeciality.

Dvere majú otvorené aj vaši mini gurmáni, pre ktorých je pripravený detský kútik s knižkami, hrami či farbičkami.

*Vstupné je dobrovoľné. (Vyzbierané prostriedky budú použité na pokrytie nákladov a realizáciu podujatí tohto typu v budúcnosti.)
___

It can be hard to adjust to a whole new city, culture, and even language. At Mareena, our mission is to help build a community of internationals and locals through events, workshops, and classes. On February 9, you have the opportunity to join us in celebrating our diversity through a community brunch. In addition to food, there will be games, live music, and a spoken word performance.

Our monthly brunches connect people from different cultural backgrounds, let them share their home-made specialties and learn about the world through food. Come on out to one of our homey get-togethers, try out new cuisines and explore the stories behind the recipes.

Let’s spend a nice saturday afternoon with us and enjoy our veggie pie, couscous salad and sweet dessert. You can also bring your own delicacy.

You can take also the youngest audience with you because there is a children’s corner with books, games or coloring pencils waiting.

*The admission is voluntary. (The money raised will be used to cover the expenses and to support future activities of this kind.)
Meno organizátora: o.z. Mareena
Fotografie
Podobné podujatia
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
STAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Overené podujatieSTAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Bratislava-Ružinov, Bratislava