Spomienkový benefičný koncert

Podujatie Trebišov

Spomienkový benefičný koncert

S blížiacim sa novembrovým obdobím, kedy si spomíname na našich blízkych, ktorí už nie sú medzi nami, mesto Trebišov v spolupráci s Jaroslavom Malackaničom pripravujú Spomienkový benefičný koncert IN MEMORIÁL Rudolfovi Savkovi.

Po prvom ročníku spomienkového koncertu, na ktorý bolo veľa pozitívnych ohlasov, mesto pokračuje v jeho organizovaní aj tento rok. Uskutoční sa predvečer Sviatku všetkých svätých, štvrtok 31. októbra 2019 so začiatkom o 19.00, v kinosále MsKS. Koncert bude venovaný skvelému hudobníkovi Rudolfovi Savkovi, ktorý nás opustil po ťažkej onkologickej chorobe.

Vstupné na koncert je formou verejnej zbierky. Celá vyzbieraná suma poputuje na onkologické oddelenie Nemocnice s poliklinikou v Trebišove, a to priamo v deň koncertu.

Počas koncertu si návštevníci vypočujú skvelú hudbu v podaní kapely EFEKT, ktorej členom bol aj Rudolf Savko. V pódiovom programe však vystúpia aj ďalší hudobní hostia.

Hudobní hostia benefičného koncertu: EFEKT, JENO’S BROTHERS, „DžiArSi“ GRC, PAJTAŠE.

Kapely, účinkujúci, ale aj dobrovoľníci sa zriekli svojho honoráru. V prípade finančnej podpory podujatia je možné informovať sa v budove MsKs Trebišov (Ľubomír Mičko – 0905 485587).  

Fotografie
Podobné podujatia
ŠÍRAVA DEŤOM 2024
Overené podujatieŠÍRAVA DEŤOM 2024
Amfiteáter Lúč - Zemplínska Šírava, Vinné
VYZNANIE TOUR 24.05.2024
Overené podujatieVYZNANIE TOUR 24.05.2024
Mestska Sportová Hala, Michalovce