STAND UP - Ján Gordulič, Matej Adámy, Jakub Ťapák

Podujatie Bratislava

STAND UP - Ján Gordulič, Matej Adámy, Jakub Ťapák

V Petržalke bude zase sranda. A tento krát nie vďaka tej „dobrotke“, čo navaril sused. Chlapci zo Silných rečí vám dajú zabrať. Vaše kútiky pôjdu hore rýchlejšie ako východniar v piatok na hlavnú stanicu. Triasť od smiechu sa budete viac ako drahý pes. A to vďaka týmto pánom:

*Ján Gordulič* *Matej Adámy* *Jakub Ťapák*

Lístky kúpite na:
https://tootoot.fm/sk/events/59398fabd8a01f0fb84bb79f

Jan Gordulič

je otcom Silných rečí, hlavou Ťažkého týždňa a pevným chrbtom slovenského stand upu. Pod jeho dohľadom vyrástlo mnoho komikov, ktorí majú fanúšikov po celom Slovensku. Janov humor je drzý a hrubý, no nikdy nie blbý. Takými sú predmety jeho zosmiešňovania, ktoré požuje a vypľuje divákom do drinkov.

Matej Adámy

je rád, že za humor sa nezatvára, inak by už dávno sedel. Na samotke. Matej sa so svojím humorom ponára najmä do seba a divák musí prijať, čokoľvek vypláva na povrch. Mnohokrát to nie je príjemné, ale aj nervózny smiech je smiech. Okrem Silných rečí účinkuje na Pančlajne a v roast show Na facku.

Jakub Ťapák

sa toť ledva vyliahol a už si začína značkovať územie v stand upovom hniezde. Po povinnej openmajkovej jazde sa etabloval ako člen Silných rečí a odtiaľ už môže ísť len vyššie. Jeho pointy mieria presnejšie než americký snajper. V ostatnom voľnom čase sa venuje tancu v Street Dance Academy.

Lístky kúpite na:
https://tootoot.fm/sk/events/59398fabd8a01f0fb84bb79f

Miesto konania podujatia: Day & night cafe, Kopčianska 8, Bratislava
Vstupenky: https://tootoot.fm/sk/events/59398fabd8a01f0fb84bb79f
Dátum začiatku podujatia: 28. Júna 2017 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 28. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.122N 17.0982E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia STAND UP - Ján Gordulič, Matej Adámy, Jakub Ťapák

Fotografie
Podobné podujatia