STAND-UP SMÍCHOV VOL. 2.

Podujatie Nitra

STAND-UP SMÍCHOV VOL. 2.

V reštaurácii Smíchov sa pre veľký úspech prvej stand-upovej akcie uskutoční pokračovanie, teda STAND-UP Smíchov vol. 2. Do Nitry zavítajú ďalší skvelí komici:

FUČO – legenda slovenského stand-upu, ktorú netreba viac predstavovať, po dlhej dobe navštívi Nitru – mesto neviazaného pouličného sexu a pikujúcich naháčov. Brilantný improvizátor priamo z vrakuňského ghetta na smíchovské javisko prinesie možno aj Staloneho, maďarské porno a celú plejádu našich i svetových postavičiek.

YURI – a.k.a. Kutilman vo svojej havajskej košeli, kapsáčoch a so zvláštnym zmyslom pre humor je unikát na slovenskej comedy scéne. Jeho vtipy sa najčastejšie týkajú rodičovstva, ITčkariny a najbizarnejších tém, nad ktorými obyčajný človek málokedy rozmýšľa. V súčasnosti vystupuje najmä v Silných rečiach, kde vie niektorými svojimi vtipmi poriadne zohriať krv v žilách komentujúcich.

RAJO, alias Kubo Raučina je druhým najvtipnejsim členom svojej domácnosti, ktorú zdieľa s robotickym vysávačom. Vídať ho môžete v bratislavskom Dungeone, ale aj v International bare, kde stand-up dáva po anglicky, no – žiaden strach – v Nitre bude hovoriť po našom. Porozpráva nám niečo o incestoch a o svojom živote (nevedno či sú to dve témy alebo jedna).

HEŇO – večerom nás bude opäť sprevádzať (a pridá aj svoje nové kúsky) najvýznamnejší (a jediný) nitriansky komik a politológ. Poznať ho môžete z českej telky, zo slovenského rozhlasu, ako autora poviedok, ale predovšetkým z chodby Úradu práce a sociálnych vecí v Nitre na 1. poschodí.

Vezmite kamošov a partnerov a príďte si užiť 100 minút plných srandy, sprevádzanej chutným jedlom a skvelými drinkami. Čo viac chcieť ?

20:00

Začiatok podujatia: 05.10.2023
Fotografie
Podobné podujatia