STAND-UP SMÍCHOV VOL.3

Podujatie Nitra

STAND-UP SMÍCHOV VOL.3

Do tretice všetko naj! Či ako...? Áno, Stand-up v Smíchove čaká jubilejné 3. vydanie. Opäť sa objaví nová hviezdna tvár, domáci moderátor a chýbať nebude ani hosť v rámci Open mic. Takže traja komici, tri pivá, tri pohľady a veeeeeeeeeeeeeeľa srandy. To znie ako parádny štvrtok!

Tešiť sa môžete na:

LADIŽO (špeciál)
– Ivo Ladižinský je stálicou slovenského stand-upu od jeho počiatkov pred 15 rokmi. Už vtedy sa hrdil titulom najstarší stand-up komik v hre – a udržal si ho dodnes! Ak náhodou nekŕmi holuby alebo holuby jeho, tak stále rád vystúpi. Svoj najnovší hodinový špeciál pripravoval počas svojho dlhodobého pobytu v tropickom raji a povie vám o tom aké je - Bali (to sú 2 slová!). Tento odstup mu dovolil nahliadnuť na Slovákov z pohľadu cudzinca, ale aj na cudzincov z pohľadu Slováka. A hlavne dlho a dlho dumať pri koktejloch a masážach v hĺbkach svojej temnej mysle... a čo tam všetko našiel???

HEŇO
Samozrejme nebude chýbať ani obľúbený domáci komik Heňo. Zrejme aj preto, že to celé organizuje a má dlhy v Zdravotnej poisťovni.

JOŽO MIKLÍK
- známy aj ako SKLADNÍK a po novom aj hviezda z ČSMT! sa opäť pripojí a nenechá jednu bránicu kľudnou

OPEN MIC
Večer spestrí aj vystúpenie „surprise“ hosťa z radov (už osvedčených!) mladých komikov.

Vezmite kamošov a partnerov a príďte si užiť 100 minút plných srandy, sprevádzanej chutným jedlom a skvelými drinkami. Čo viac chcieť ?

Listky na mieste v sume 15,90 Eur s DPH

20:00

Začiatok podujatia: 08.02.2024
Fotografie
Podobné podujatia