Štefan v RC Mlyn 2017

Podujatie Vrútky

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Zábava, párty
Web organizátora:
www.rcmlyn.sk
Ďalšie podujatia v meste Vrútky

Štefan v RC Mlyn

TŸSHE – chlapci, ktorí sú v oficiálnych rebríčkoch v pití borovičky na absolútnom vrchole, kde André Aggasiho kriesia zdravoťáci, tam Ľubo zapíja borovičku borovičkou. Kde Serena Williams padá do bezvedomia, tam Bazky podáva len deviateho panáka Macovi. Kde Joe Sakic zbiera zuby z ľadu, tam sa Adam ešte len zalizuje po citróne v jeho 6 borovičke. (áno, Aďa ako profesionálneho basáka nebudeme zámerne spomínať)

Príď sa v tento magický dátum presvedčiť hlavne o tom ako tečie pot a slzy pri ich emotívnom vystúpení pleného lásky a priateľstva.



Legend Of The Submarine – muži, na ktorých predošlý popis sedí úplne rovnako. Bez výnimky. Tibor, ktorý dokáže odohrať všetky svoje pesničky. Pofélenko s brutálnou technikou držania Koniferky a Marek, ktorý brilantne zvláda Metallicu po nemecky. Miro….ach bože…proste Miro. (tu taktiež nebudeme spomínať basáka)



Sedembolestný Panic Mário – skupinka ľudí zhlukujúca sa v Žiline, kde končí všetká sranda a začínajú Panicovia. Do hajpu ich dostal Miro Jaroš so svojím debutom „Deti, deti, Vy malí zmrdi.“ Ich debutový album zaujal aj Rádio Express. Týmto im samozrejme všetci zo srdca gratulujeme (hehe)



May 24th – Bratři z Čech, z krajiny nakladaného hermelínu a skejtovania. Precízny pop-punk, ktorý Vás zoberie do doby keď si si pýtal od mamy 100 slovenských korún na nový album Blink 182, ktoré si aj tak prepil s kamošmi a CD si si stiahol. #vibe

Miesto konania podujatia: RC Mlyn Vrútky, Matušovičovský rad 5652, Vrútky
Dátum začiatku podujatia: 26. Decembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 27. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 49.1133N 18.9178E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Štefan v RC Mlyn

Meno organizátora: RC Mlyn Vrútky
Fotografie
Podobné podujatia