Stretnutie Veteránov Lednické Rovne

Podujatie Lednické Rovne

Stretnutie Veteránov Lednické Rovne

Ahojte,tak čoskoro tu máme zraz a je potrebné sa registrovať vopred aby sme mali nejakú tu predstavu.
Registrovať budeme iba autá,avšak budeme veľmi radi ak by bol niekto ochotný dobehnuť so svojou motorkou,vyčleníme miesto na výstavu.Raňajky a obed pre vodiča budú.(Vodič s autom 10€) spolujazdec 5€ a zvyšní zadarmo https://docs.google.com/.../1FAIpQLSccAmBIBb.../formResponse ...... Ukončenie registrácie týždeň pred zrazom. Ak chce prisť niekto mimo registrácie,tak nech mi píše.
Areál reštaurácie HuntyFish Lednické Rovne
Počas celého programu dostupná verejnosti výstava uniforiem a motoriek a iných retro vecičiek 🙂
Registrácia 9:00-10:30
Príhovor 10:30-10:40
Raňajky 09:00-11:00
Spanilá jazda 11:30-14:00 so zástavkou v parku KLOBUŠICE ( (Horovce,Dulov,Pruské,Klobušice,Ilava,Košeca,Ladce,Hloža,Beluša,Púchov,Lednické Rovne)(Približne časy dopíšeme čoskoro) Policajné doprovodné vozidlo na spanilku bude 🙂 chceme čo najdokonalejšiu jazdu... Maximalne 50tkou a ako na prehliadke 😁niektoré križovatky odstavia hasiči,mestská polícia a niektoré my 🙂 Každá obec vyhlási prechod kolóny s približným časom,takže ľudia nás budú očakávať.
Obed 14:00-15:30
Scénka 15:30-16:00
Vyhodnotenie 16:00
VSTUP do areálu je voľný,prísť pozrieť môže hocikto ! Miesta na parkovanie je až až 🙂
Posnažíme sa spraviť všetko preto aby to bolo dokonalé👌
POPROSÍM KTO MÁ MOŽNOSŤ PRÍSŤ V RETRO OBLEČENÍ,TAK NEVÁHAJTE ! 🙂 MY BUDEME VŠETCI (dokonca aj hlasovanie o top oblečenie bude,aj o najkrajšie autá atď atď, 4-5 kategórií cca)
Ďakujeme každému kto bude ochotný prísť pozrieť a podporiť nás 🙂 po 3 rokoch v Slávnici sme sa presunuli na Lednické Rovne.Spolupráca s HuntyFish bude určite aj nasledujúce ročníky😁
Sponzori: Kia motors / RONA - 5 star glass / Tepovanie Panáčkova / Zlatníctvo Miroslav Puček / MP-motors / AUTOIVANIŠ / GODUR / LR-TAXI / Hair by Ivana(kaderníctvo Led.Rovne) / HAMUJ.sk / Automodellesk

SOBOTA 5. AUGUSTA 2023 O 9:00 – 17:00

Začiatok podujatia: 05.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia