Študenská párty

Podujatie Senica

Študenská párty

Už tradičná Študentská párty v Jama klube bude zase naložená ako vždy. Od mixu vám naloží náš rezident DJ Pedro a naše pozvanie prijal aj špeciálny hosť večera MISS RODEZ, ktorý je na scéne už 25 rokov. Za tú dobu stihol prejsť všetky dôležité kluby a festivaly po celom Slovensku a Čechách. Svoj premiérový set na gramofonoch si odohral v auguste 2003, kedy otváral na Techno floore najväčšiu oslavu elektronickej hudby na Slovensku - Beefree. Od tohto času sa stal jeho súčasťou ako pravidelne hrajúci DJ a od roku 2005 aj ako techno-stage manager. Svoje pole pôsobnosti z počiatočných klubov a festivalov na Slovensku a Čechách rozšíril aj do krajín ako Rakúsko, Maďarsko, Anglicko či Slovinsko kde bol ihneď po odohraní svojich setov opätovne bookovaný a bola mu ponúknutá spolupráca na rôznych projektoch. Popri svojej DJ kariére sa venuje aj vlastnej produkcii. Na svojom konte má niekolko trackov ako aj remixov pre producentov z Rakúska, Madarska, Polska, Grécka či Španielska.
Práve tu sa dostavil další úspech kedy sa jeho remix držal v TOP 100 ako No.1 rovné 2 mesiace. Supportoval tie najväčšie hviezdy ako Sven Väth, DJ Rush, Luciano, Len Faki, Stefano Noferini, Eddi Halliwel ako aj legendárny Chris Liberator a mnoho mnoho iných...
Aj keď je hlavne techno DJ, tak je čoraz viac častejšie počuť v electro či tech-house setoch. Vždy chce hrať slobodný set, ktorý nemá vopred pripravenú réžiu. Všetko sa odvíja od reakcie publika. Riadi sa pravidlom, že nikdy nehrá pre seba, ale vždy pre ludí, pretože party je predsa vždy o nich, ale hlavne pre nich..

https://www.youtube.com/watch?v=t1e9hrtWNug

V akcii na bare Captain Morgan len za 1€ :-) ... Tešíme sa na vás.

Miesto konania podujatia: Disco Club JAMA Senica, Hviezdoslavova 315, Senica
Vstupenky: http://www.discojamasenica.sk/
Dátum začiatku podujatia: 26. Mája 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 27. Mája 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.6796N 17.361E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Študenská párty

Fotografie
Podobné podujatia