StudyFest: Veľtrh štúdia v zahraničí

Podujatie Bratislava

StudyFest: Veľtrh štúdia v zahraničí

Príď na StudyFest do Bratislavy (19. októbra) alebo do Košíc (20. októbra) a pridaj sa k stovkám ambicióznych stredoškolákov, ktorí - takisto ako ty - sa chcú dostať do sveta, získať kvalitné vzdelanie, naučiť sa perfektne cudzí jazyk a využiť všetky príležitosti, ktoré im dopomôžu k budovaniu úspešnej kariéry.

Na StudyFest-e stretneš predstaviteľov univerzít a stredných škôl z Veľkej Británie, Kanady, Dánska a Holandska, ktorí ti predstavia najzaujímavejšie možnosti štúdia. Budeš mať šancu porozprávať sa so slovenskými študentmi a absolventmi vysokoškolského štúdia aj stredoškolských programov a spýtať sa ich na ich osobné skúsenosti a dojmy.

Pri InfoPoints získaš cenné informácie, rady a tipy, ako sa dostať na školy a univerzity, čo musíš splniť, aký je postup prihlásenia, ako napíšeš perfektný motivačný list, ako sa pripravíš na jazykové skúšky a mnoho ďalších detailov.

Dnešná mládež má nikdy nevídané príležitosti, tak si nenechaj ujsť podujatie, na ktorom sa dozvieš, kde všade sa môžeš dostať a čo môžeš dosiahnuť aj ty. StudyFest je event pre všetkých študentov, ktorí chcú dosiahnuť viac.

Stiahni si voľnú vstupenku na: https://www.studyfest.sk/

Sobota 19. októbra 2019 o 9:00 – 15:00

Fotografie
Podobné podujatia
FAUNIA BRATISLAVA
Overené podujatieFAUNIA BRATISLAVA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Overené podujatieBRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Incheba Expo Aréna, Bratislava
ESOTERIKA BIOSTYL
Overené podujatieESOTERIKA BIOSTYL
Incheba Expo Aréna, Bratislava
FAUNIA BRATISLAVA
Overené podujatieFAUNIA BRATISLAVA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava