Sunday Session na cestách 2020

Podujatie Martin

Sunday Session na cestách 2020
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Martin

Sunday Session na cestách 2020

Počúvaš ich hudbu, miluješ ich štýl. Ale je toho ešte veľa, čím ťa môžu slovenskí raperi prekvapiť. Príď pozdraviť svojho obľúbenca a zisti o ňom aj to, čím sa nechváli na Instagrame. Sunday Session na cestách sa vracia, teš sa na mocný zážitok s top ľuďmi našej hiphopovej scény.

Ušla ti prvá séria Sunday Session? Druhýkrát to už nesmieš prepásť! Fanúšikovia jednotky boli z netradičného formátu talk show s rapermi takí nadšení, že moderátora Osťa „ukecali“ na ďalšiu sezónu. Priprav sa, že bude ešte akčnejšia, interaktívnejšia a na tvojom idolovi neostane pod paľbou dôvtipných Osťových otázok jedna nitka suchá!

V hre sú nové rubriky, špeciálny sprievodný program, autogramiáda a open mic s možnosťou položiť hosťovi alebo Osťovi tvoju vlastnú otázku. Každá talk show bude EXKLUZÍVNA, nenájdeš z nej žiaden videozáznam. Túto divočinu musíš skrátka zažiť na vlastné oči.

A s VIP vstupenkou si okrem super zážitku odnesieš ešte viac: darček od Sneaky, garantované sedenie v predných radoch, plechovku fajného Alcohol Killer a zľavu na šik tenisky v The Streets.

 

Kto, kedy a kde? 

1.11 - Trenčín, Klub Lúč
Hosť: Nerieš

8.11 - Bratislava, Luna Bar 
Hosť: Rytmus

15.11 - Košice, Kasárne Kulturpark
Hosť:Ego

22.11 - Banska Bystrica, Klub 77
Hosť: Sima

29.11 - Martin
Hosť: Pil C

Fotografie
Podobné podujatia