SUNFESTIVAL 2024

Podujatie Trenčianske Jastrabie

SUNFESTIVAL

Obec Trenčianske Jastrabie z pod pohoria Inovca, kde sa nachádza známa turistická chata Inovec, usporadúvala viacero úspešných ročníkov koncertovania známych mien hudobnej scény ako napr. Helena Vondráčková, Kollárovci, Desmod, Kmeťoband, Drišľakovci a iní.
Na 1.ročníku SunFestivalu Open Air privítame po 5 rokoch opäť skupinu Kollárovcov a svoj exkluzívny koncert pod holým nebom odkoncertuje Patrik RYTMUS Vrbovský, ktorý do nášho regiónu zavíta vôbec po prvý krát. Tento rok chceme zvýšiť úroveň z posledných rokov a prilákať tak fanúšikov nielen z obce, okolia, ale z celého Slovenska na známe hudobné skupiny a spevákov zo Slovenska a ponúknuť kvalitné gastro špeciality od spoločnosti La Casa Del Gusto, ktoré nám bude pripravovať známy šéfkuchár Dalibor Porubský, ktorý momentálne pripravuje svoje špeciality na ostrove Tenerife v známej reštaurácii Loco Parrillero. Vychutnať si budete môcť koncerty priamo pod holým nebom na futbalovom ihrisku a po vystúpeniach bude nasledovať afterpárty so známym DJ Milanom Lieskovským a DJ Markusom. Festival ponúka kultúrne vyžitie nielen dospelým ale aj deťom. Pripravené budú kolotoče, maľovanie na tvár, špeciálne rozprávkové postavičky Transformers a Unicorn, ktoré majú unikátnu výšku až 3m, detská diskotéka a interaktívne súťaže so skvelým moderátorom a šašom a jeho Šašo Show. Deti iste poteší známa detská skupina PaciPac a zatancovať si budú môcť s detskou skupinou Bambula.

Line Up:
13:00 - Šašo Show, interaktívne súťaže, festivalová diskotéka 14:30 - Bambula 15:00 - PACI PAC 16:00 - FS Trenčan 17:00 - Vlasta Mudríková 18:00 - Kollárovci 19:00 - WarmUp hour DJ Markus 20:00 - Igor Kmeťo ml. - Kmeťoband 21:00 - Patrik RYTMUS Vrbovský 22:00 - DJ Milan Lieskovský 01:00 - DJ Markus Afterparty

Začiatok podujatia: 15.06.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
Fantáziafest - Rodinný festival 2024
Overené podujatieFantáziafest - Rodinný festival 2024
Park Lednické Rovne, Lednické Rovne