SVETIELKOFEST 2023

Podujatie Banská Bystrica

SVETIELKOFEST

SVETIELKOFEST je hudobný a zážitkový festival pre širokú komunitu s voľným vstupom pre tých, ktorým v minulých rokoch Svetielko nádeje poskytlo svoje služby počas ich onkologickej liečby. Festival zároveň poskytuje priestor na stretnutie rodín s deťmi od útleho veku až po tínedžerov s možnosťou zábavy, pestrého programu, sprievodných aktivít a stravovania v areáli festivalu.
Výťažok z predaja vstupeniek pre verejnosť použijeme na financovanie kúpy nového vozidla do Prepravnej služby Svetielka nádeje. Vďaka tomuto projektu pomoci poskytujeme bezplatnú prepravu detským onkologickým pacientom už 15 rokov. Projekt prepravnej služby sme spustili v marci v roku 2008. Odvtedy sme s detskými pacientmi absolvovali prepravy na hospitalizácie, ambulantnú liečbu a kontrolné vyšetrenia, ale aj na výkony zdravotných úkonov realizovaných v zahraničí (Česká republika, Rakúsko, Nemecko, Taliansko) a najazdili neskutočných vyše milión kilometrov. Ďakujeme za možnosť pomáhať spolu s vami.

Program:
14:30 Oficiálne otvorenie festivalu 14:40 Tanečné vystúpenie KDANCE 15:30 malinyJAM 16:00 Minidisco s maskotmi 16:15 Bubli rybačka - bublinové predstavenie SHOW DE TOM 17:00 Tanečný workshop s The Pastels 18:00 S hudbou vesmírnou

Začiatok podujatia: 23.09.2023
Fotografie
Podobné podujatia